نکاتی که هنگام تهیه ترشی باید بدانیم:
1: از سبزیجات و صیفیجات تازه وسالم استفاده کنیم.
2:: از سرکه سالم و خانگی استفاده کنیم.هنگام تهیه ترشی سرکه را جوشانده خنک کرده وبه مواد اضافه کنیم.
3:ترشی را در ظرف شیشه ای یا سفالی تهیه کنیم
4:ترشی را در جای خنک و تاریک نگهداری کنیم
مواد لازم:
گل کلم 1.5 کیلو
هویج 400گرم
خیار 400گرم
کرفس یک دسته
فلفل دلمه 2عدد
فلفل تند وشیرین 200گرم
زیتون 200گرم
کنسرو ذرت 1 قوطی
زیتون شور 200گرم
کنسرو نخود فرنگی 1 قوطی
پیاز بسیار ریز 300گرم
قارچ زیر یک بسته
سیر و موسیر به میزان لازم
مواد لازم سس ترشی امپراطور
1: سرکه به میزان لازم
2: روغن زیتون به میزان لازم
3: فلفل، زرد چوبه ،پودر گشنیز،پاپریکا، به میزان لازم
4:سبزی معطر :نعناع،شوید ،برگ کرفس،خالوش،چوچاق، به میزان لازم
5: نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
1: ابتدا تمام مواد را به خوبی شسته و روی پارچه تمیز پهن میکنیم تا آب آن گرفته شود.سپس کلم ، هویج،خیار ، ساقه کرفس،فلفل ها،قارچ،پیاز،سیر وموسیر(باید اول درآب خیساند) را بخار پز کرده و روی پارچه خشک میکنیم.
2: کنسرو ذرت و ونخود فرنگی را 20 دقیقه جوشانده وهر دو را در آبکش ریخته.
3: سس ترشی را درست میکنیم سرکه و روغن زیتون را به نسبت یک به چهار مخلوط کرده و به میزان دلخواه شکرو نمک اضافه می کنیم.
4: مواد بخارپز را در ظرف ترشی ریخته و لابه لای آن سبزی معطر (خشک یا تازه ) و زیتون ، نخود فرنگی،ذرت ریخته و روی آنها سس آماده شده می ریزیم به مدت 7 تا 10 روز در یخچال گذاشته تا آماده شود.
ترشی را حتما در یخچال قرار دهید .ترشی های روغنی خارج از یخچال کپک می زنند.
نوش جان
ارسال دیدگاه