طرز تهیه ترشی امپراطور

پنج‌شنبه 18 اردیبهشت 1399 آشپزی
۲۲۱۵۴۴

نکاتی که هنگام تهیه ترشی باید بدانیم:

1: از سبزیجات و صیفیجات تازه وسالم استفاده کنیم.

2::  از سرکه سالم و خانگی استفاده کنیم.هنگام تهیه ترشی سرکه را جوشانده خنک کرده وبه مواد اضافه کنیم.

3:ترشی را در ظرف شیشه ای یا سفالی تهیه کنیم

4:ترشی را در جای خنک و تاریک نگهداری کنیم

مواد لازم:

گل کلم         1.5 کیلو

هویج           400گرم

خیار           400گرم

کرفس          یک دسته

فلفل دلمه       2عدد

فلفل تند وشیرین       200گرم

زیتون                      200گرم

کنسرو ذرت               1 قوطی

زیتون شور               200گرم

کنسرو نخود فرنگی    1 قوطی

پیاز بسیار ریز           300گرم

قارچ زیر                    یک بسته

سیر و موسیر             به میزان لازم

مواد لازم سس ترشی امپراطور

1: سرکه به میزان لازم

2: روغن زیتون به میزان لازم

3: فلفل،   زرد چوبه ،پودر گشنیز،پاپریکا،   به میزان لازم

4:سبزی معطر :نعناع،شوید ،برگ کرفس،خالوش،چوچاق، به میزان لازم

5: نمک:به میزان لازم

طرز تهیه:

1:   ابتدا تمام مواد را به خوبی شسته و روی پارچه تمیز پهن میکنیم تا آب آن گرفته شود.سپس کلم ، هویج،خیار ، ساقه کرفس،فلفل ها،قارچ،پیاز،سیر وموسیر(باید اول درآب خیساند) را بخار  پز کرده و روی پارچه خشک میکنیم.

2:   کنسرو ذرت و ونخود فرنگی را 20 دقیقه جوشانده وهر دو را در آبکش ریخته.

3:  سس ترشی را درست میکنیم سرکه و روغن زیتون را به نسبت یک به چهار  مخلوط کرده و به میزان دلخواه شکرو نمک اضافه می کنیم.

4:  مواد بخارپز  را در ظرف ترشی ریخته و  لابه لای آن سبزی معطر (خشک یا تازه ) و زیتون ، نخود فرنگی،ذرت  ریخته و روی آنها سس آماده شده می ریزیم به مدت 7 تا 10 روز در یخچال گذاشته تا آماده شود.

ترشی را حتما در یخچال قرار دهید .ترشی های روغنی خارج از یخچال کپک می زنند.

نوش جان

 

 

 

 

 

 

 

Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۰۶ ۲۲ ۲۲ ۲۷

تهیه کیک باقلواخوشمزه

۲۱۳۷۲۴

ترش کباب اصیل گیلانی با گوشت گوسفند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا