نکات کلیدی برای تهیه ترشی خوشمزه

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
۲۲۱۵۴۴

اگر به دنبال طرز تهیه ترشیی خانگی و خوشمزه هستید، این مقاله می‌تواند راهنمایی عالی برای شما باشد. ترشی یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با استفاده از مواد تازه و سالم تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • گل کلم: 1.5 کیلو
  • هویج: 400 گرم
  • خیار: 400 گرم
  • کرفس: یک دسته
  • فلفل دلمه: 2 عدد
  • فلفل تند و شیرین: 200 گرم
  • زیتون: 200 گرم
  • کنسرو ذرت: 1 قوطی
  • زیتون شور: 200 گرم
  • کنسرو نخود فرنگی: 1 قوطی
  • پیاز بسیار ریز: 300 گرم
  • قارچ زیر: یک بسته
  • سیر و موسیر: به میزان لازم

مواد لازم سس ترشی امپراطور:

  • سرکه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • فلفل، زردچوبه، پودر گشنیز، پاپریکا: به میزان لازم
  • سبزی معطر: نعناع، شوید، برگ کرفس، خالوش، چوچاق: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا همه مواد را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن گرفته شود. سپس کلم، هویج، خیار، کرفس، فلفل ها، قارچ، پیاز، سیر و موسیر (که باید در آب خیسانده شود) را بخارپز کرده و روی پارچه خشک کنید.
  2. کنسرو ذرت و نخود فرنگی را 20 دقیقه جوشانده و در آبکش بریزید.
  3. برای تهیه سس ترشی، سرکه و روغن زیتون را به نسبت یک به چهار مخلوط کرده و به میزان دلخواه شکر و نمک اضافه کنید.
  4. مواد بخارپز شده را در ظرف ترشی ریخته و لابه‌لای آن سبزی معطر و زیتون، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید و روی آن سس آماده شده را بریزید و به مدت 7 تا 10 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

ترشی را حتماً در یخچال قرار دهید، زیرا ترشی‌های روغنی خارج از یخچال کپک می‌زنند.

نوش جان!

۲۱۳۷۲۴

طرز تهیه ترش کباب گیلانی خوشمزه و اصیل

Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۰۶ ۱۵ ۱۴ ۰۳

طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا