اگر به دنبال طرز تهیه ترشیی خانگی و خوشمزه هستید، این مقاله میتواند راهنمایی عالی برای شما باشد. ترشی یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با استفاده از مواد تازه و سالم تهیه میشود.
مواد لازم:
- گل کلم: 1.5 کیلو
- هویج: 400 گرم
- خیار: 400 گرم
- کرفس: یک دسته
- فلفل دلمه: 2 عدد
- فلفل تند و شیرین: 200 گرم
- زیتون: 200 گرم
- کنسرو ذرت: 1 قوطی
- زیتون شور: 200 گرم
- کنسرو نخود فرنگی: 1 قوطی
- پیاز بسیار ریز: 300 گرم
- قارچ زیر: یک بسته
- سیر و موسیر: به میزان لازم
مواد لازم سس ترشی امپراطور:
- سرکه: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- فلفل، زردچوبه، پودر گشنیز، پاپریکا: به میزان لازم
- سبزی معطر: نعناع، شوید، برگ کرفس، خالوش، چوچاق: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ابتدا همه مواد را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن گرفته شود. سپس کلم، هویج، خیار، کرفس، فلفل ها، قارچ، پیاز، سیر و موسیر (که باید در آب خیسانده شود) را بخارپز کرده و روی پارچه خشک کنید.
- کنسرو ذرت و نخود فرنگی را 20 دقیقه جوشانده و در آبکش بریزید.
- برای تهیه سس ترشی، سرکه و روغن زیتون را به نسبت یک به چهار مخلوط کرده و به میزان دلخواه شکر و نمک اضافه کنید.
- مواد بخارپز شده را در ظرف ترشی ریخته و لابهلای آن سبزی معطر و زیتون، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید و روی آن سس آماده شده را بریزید و به مدت 7 تا 10 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
ترشی را حتماً در یخچال قرار دهید، زیرا ترشیهای روغنی خارج از یخچال کپک میزنند.
نوش جان!
ارسال دیدگاه