طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

غذای تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان یکی از لذیذترین غذاهای این منطقه است. این غذا با ترکیب گوشت خشک و برنج تهیه می‌شود که طعمی منحصر به فرد دارد. ابتدا گوشت را با نمک و فلفل به مدت نیم ساعت در آب می‌جوشانند و سپس از آب آن برای تهیه برنج استفاده می‌کنند.

  • گوشت خشک شده
  • برنج
  • نمک و فلفل
  • روغن

زمان پخت: ۱ ساعت

روش دیگر تهیه این غذا به این صورت است که بعد از جوش آمدن گوشت (تباهگ)، برنج به آن اضافه می‌شود تا به شکل استانبولی درآید. به هموطنان عزیز توصیه می‌کنم که حتماً سفری به مکران زمین داشته باشند تا طعم واقعی تباهگ را بچشند.

تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

دستور پخت چیز کیک عسلی

طرز تهیه چیز کیک عسلی خوشمزه و ساده

دستور پخت کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا