غذای تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان یکی از لذیذترین غذاهای این منطقه است. این غذا با ترکیب گوشت خشک و برنج تهیه میشود که طعمی منحصر به فرد دارد. ابتدا گوشت را با نمک و فلفل به مدت نیم ساعت در آب میجوشانند و سپس از آب آن برای تهیه برنج استفاده میکنند.
- گوشت خشک شده
- برنج
- نمک و فلفل
- روغن
زمان پخت: ۱ ساعت
روش دیگر تهیه این غذا به این صورت است که بعد از جوش آمدن گوشت (تباهگ)، برنج به آن اضافه میشود تا به شکل استانبولی درآید. به هموطنان عزیز توصیه میکنم که حتماً سفری به مکران زمین داشته باشند تا طعم واقعی تباهگ را بچشند.
ارسال دیدگاه