طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

چهارشنبه 4 بهمن 1396 آشپزی
طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

گوشت خشک شده را به مدت نیم ساعت همراه نمک و فلفل باآب می جوشانند سپس از آب آن برای تهیه برنج استفاده میکنند که بسیار طعم دار است گوشت را از آب جدانموده و با روغن سرخ مینمایند البته بعضی ها سرخ نشده را ترجیح میدهند چون اعتقاد دارند که روغن طعم آن را از بین میبرد . 

تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان غذاهای محلی

روش دیگر تهیه آن چنین است که بعد از به جوش آمدن گوشت (تباهگ) برنج به آن اضافه میکنند تا بصورت استانبولی در آید . به هموطنان عزیزم توصیه میکنم جهت استفاده از این غذا حتما سفری به مکران زمین داشته باشند تا طعم واقعی تباهگ را بچشند .

 

تباهگ

منبع:نمناک

دستور پخت خورشت کرفس با مرغ
نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

ولنتاین

نحوه تهیه ژله ولنتاین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا