طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان
گوشت خشک شده را به مدت نیم ساعت همراه نمک و فلفل باآب می جوشانند سپس از آب آن برای تهیه برنج استفاده میکنند که بسیار طعم دار است گوشت را از آب جدانموده و با روغن سرخ مینمایند البته بعضی ها سرخ نشده را ترجیح میدهند چون اعتقاد دارند که روغن طعم آن را از بین میبرد .
روش دیگر تهیه آن چنین است که بعد از به جوش آمدن گوشت (تباهگ) برنج به آن اضافه میکنند تا بصورت استانبولی در آید . به هموطنان عزیزم توصیه میکنم جهت استفاده از این غذا حتما سفری به مکران زمین داشته باشند تا طعم واقعی تباهگ را بچشند .
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه