آموزش طرز تهیه تاپاس سیب زمینی خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404 آشپزی
تاپاس سیب زمینی

تاپاس یکی از خوراکی‌های معروف اسپانیایی است که به عنوان پیش‌غذا معمولاً در زمان بین پایان کار روزانه و شام سرو می‌شود. این غذا می‌تواند سرد یا گرم باشد و به انواع مختلفی تقسیم می‌شود. در اینجا به شما طرز تهیه تاپاس سیب زمینی را آموزش می‌دهیم.

مواد مورد نیاز:

  • سیب زمینی: 450 گرم
  • سوسیس (حلقه ای شده): 175 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • کره (ذوب شده): 1 ق س
  • خامه: 150 میلی لیتر
  • نخود فرنگی: 1 پیمانه
  • گشنیز (ساطوری خرده شده): 2 ق س
  • لیموترش کوچک (آب گرفته شده): 1 عدد
  • پوست لیموترش (رنده شده): 1 ق س
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • روغن مایع: 1 ق س
  • سس مایونز: 150 میلی لیتر
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش پخت تاپاس سیب زمینی:

برای شروع، سیب زمینی را به همراه آب و مقداری نمک به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس پوست آن را گرفته و به شکل مکعبی خرد کنید و در کاسه‌ای بریزید.

کره، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مزه‌دار شود. سس مایونز، خامه، آب لیموترش و پوست لیموترش را در ظرفی ریخته و با چنگال مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

تخم مرغ را در ظرف دیگری زده و با چنگال مخلوط کنید. سپس سوسیس، نخود فرنگی، نیمی از گشنیز و پودر سیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به سیب زمینی مزه‌دار شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مواد را در ظرف نسوزی که از قبل با روغن مایع چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید. ظرف را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود. در پایان، بقیه گشنیز را روی آن بریزید و به صورت داغ سرو کنید.

ژله

طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان با تزیینات زیبا

تارت هلو

طرز تهیه تارت هلو خوشمزه و شیری!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا