تاپاس یکی از خوراکیهای معروف اسپانیایی است که به عنوان پیشغذا معمولاً در زمان بین پایان کار روزانه و شام سرو میشود. این غذا میتواند سرد یا گرم باشد و به انواع مختلفی تقسیم میشود. در اینجا به شما طرز تهیه تاپاس سیب زمینی را آموزش میدهیم.
مواد مورد نیاز:
- سیب زمینی: 450 گرم
- سوسیس (حلقه ای شده): 175 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- کره (ذوب شده): 1 ق س
- خامه: 150 میلی لیتر
- نخود فرنگی: 1 پیمانه
- گشنیز (ساطوری خرده شده): 2 ق س
- لیموترش کوچک (آب گرفته شده): 1 عدد
- پوست لیموترش (رنده شده): 1 ق س
- پودر سیر: یک دوم ق چ
- روغن مایع: 1 ق س
- سس مایونز: 150 میلی لیتر
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش پخت تاپاس سیب زمینی:
برای شروع، سیب زمینی را به همراه آب و مقداری نمک به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس پوست آن را گرفته و به شکل مکعبی خرد کنید و در کاسهای بریزید.
کره، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مزهدار شود. سس مایونز، خامه، آب لیموترش و پوست لیموترش را در ظرفی ریخته و با چنگال مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
تخم مرغ را در ظرف دیگری زده و با چنگال مخلوط کنید. سپس سوسیس، نخود فرنگی، نیمی از گشنیز و پودر سیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به سیب زمینی مزهدار شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مواد را در ظرف نسوزی که از قبل با روغن مایع چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید. ظرف را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود. در پایان، بقیه گشنیز را روی آن بریزید و به صورت داغ سرو کنید.
ارسال دیدگاه