تارت شکلاتی یکی از شیرینیهای خشک و خوشمزهای است که میتواند انتخابی عالی برای مهمانیها و جشنها باشد. در این مقاله، با طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی آشنا میشوید.
مواد لازم برای تارت شکلاتی
برای 6 نفر
- شکلات خرد شده :250 گرم
- خامه:350 میلی لیتر
- شکر:100 گرم
- تخم مرغ :2 عدد
- وانیل :1/4 قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین:یک قاشق سوپخوری
- شیر :یک پیمانه
- آب سرد :1/4 میلی لیتر
- پودر بیسکویت :2 پیمانه
- کره ذوب شده:100 گرم
- پودر کاکائو :2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای خمیر شکلاتی
طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه یخچالی
- برای تهیه این تارت شکلاتی خوشمزه ابتدا تعدادی بیسکویت را در غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویتها پودر شوند.
- در ادامه کره آب شده و پودر کاکائو را به پودر بیسکویت اضافه کرده و مخلوط کنید.
- کف و دیوارههای قالب پای را با سلفون بپوشانید و مخلوط بیسکوییت را داخل آن بریزید و فشار دهید تا خمیر به قالب بچسبد.
- حالا قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- برای تهیه مواد میانی، ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا حل شود.
- تخم مرغ و شکر را در ظرفی هم بزنید، سپس خامه و دیگر مواد را اضافه کنید.
- شکلات رنده شده را اضافه کنید و مواد را روی شعله ملایم بپزید.
- بعد از اینکه مواد کمی خنک شد، آن را داخل قالب بریزید و برای 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
- در نهایت روی تارت را با خامه و میوههای دلخواه تزیین کنید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه