بیف زوچینی چیست ؟
بیف زوچینی یک غذای سنتی ایتالیایی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده، زوجینی، پنیر پارمزان و سایر مواد تهیه میشود. برای تهیه این غذا، ابتدا باید زوچینی را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل مخلوط کرده و به شکل بیف درآورده و سپس در تابه با روغن داغ سرخ کرده و پس از آن در فر پخته میشود. این غذا معمولاً با سس ترش و شیرین سرو میشود و میتواند به عنوان یک غذای اصلی در وعده شام یا ناهار سرو شود.
معرفی غذاهای سنتی ایتالیایی
مواد مورد نیاز بیف زوچینی
- راسته گوساله (خردشده): 160 گرم
- کدو سبز تیره (رشته ای خردشده): 1 عدد
- کدو زرد (خردشده): 1 عدد
- سیر (ریز خردشده): 2 حبه
- هویج (خردشده): 1 عدد
- گشنیز (خردشده): 3 گرم
- سس گلیز: 30 میلی لیتر
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن زیتون: 30 میلی لیتر
روش پخت بیف زوچینی
- گوشت (از قبل خردشده) را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
- هویج، کدو سبز و کدو زرد را به مقدار نمک، فلفل و روغن زیتون (در حد چرب شدن مواد) و سیر (از قبل با لبه چاقو له و ریز خردشده) آغشته کنید.
- سبزیجات را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کمی نرم شود.
- تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن زیتون درون آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت مزه دار شده را داخل آن ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پخته و ترد شود (در حین پخت آن را هم بزنید تا نسوزد).
- سبزیحات کبابی را به مواد اضافه کنید. بعد سس گلیز و گشنیز را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و بیف را به ظرف سرو منتقل کنید.
- سس گلیز را می توان به صورت آماده از فروشگاه های مواد خوراکی تهیه کنید.
ارسال دیدگاه