آموزش طرز تهیه بیسكویت بادام زمینی برای نوروز

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 44

حال که به سال نو نزدیک می‌شویم، وقت آن است که شیرینی‌های سفره عید را آماده کنیم. در این مطلب طرز تهیه بیسكویت بادام زمینی را به شما آموزش می‌دهیم؛ این شیرینی خوشمزه برای دید و بازدیدهای نوروزی بسیار مناسب است.

مواد لازم برای خمیر:

  • آرد: 250 گرم
  • كره: 160 گرم
  • پودر شكر: 80 گرم
  • آب: دو قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  • پودر بادام زمینی: 60 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یك عدد

مواد لازم برای داخل بیسكویت:

  • كره: 50 گرم
  • پودر شكر: 100 گرم
  • كره بادام‌زمینی: 50 گرم
  • پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری
  • پودر بادام‌زمینی: دو قاشق غذاخوری
  • پسته چرخ شده

روش تهیه:

تمامی مواد خمیر را داخل كاسه‌ای گود ریخته و با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شود. می‌توان این کار را با چرخ خمیرزن یا همزن برقی نیز انجام داد. خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند.

حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن كرده و با كاتر موردنظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

كرم آماده شده را بین بیسكویت‌ها می‌كشیم و دو بیسكویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسكویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسكویت‌ها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی تزیین می‌كنیم.

14334b718b177b4f4961d2aad03acdd5818a7046

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر با ۴ مواد ساده

Capture 13

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتیِ فوری و کم کالری به آسانی!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا