بوف بورگینیون یکی از غذاهای معروف فرانسه است که در تمامی شهرهای این کشور سرو میشود و اصالت آن به ناحیه “بورگونی” برمیگردد. این غذا که در ابتدا برای جشنهای خاص تهیه میشد، امروزه به عنوان یکی از غذاهای سنتی و محبوب فرانسویها شناخته میشود.
مواد لازم برای تهیه بوف بورگینیون:
- نعناع یک دسته
- کره ۳۰ گرم
- جعفری یک برگ
- روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
- آرد ۳۰ گرم
- عصاره گوشت ۵۰ میلی لیتر
- کرفس خرد شده ۲ برگ
- پیاز ۱ عدد
- هویج (پوست کنده و به صورت دایره خرد شده) ۴ عدد
- چربی ۱۷۰ گرم
- گوشت سردست ۲ کیلو
- سیر خرد شده یک بوته
- پیاز کوچک سفید ۱۸ عدد
- نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه:
- چربی را درون یک قابلمه پر از آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد، سپس آن را از قابلمه درآورده و خشک کنید و مجدداً در داخل یک قابلمه با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. گوشت گاو را به قطعات مربعی شکل ۵ سانتیمتری خرد کرده و در یک قابلمه آنها را تفت دهید تا رنگشان عوض شود.
- پیاز، هویجها و کرفس را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. آرد را با کره مخلوط کرده تا خمیری یکنواخت به دست آورید و سپس آن را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را برای چند دقیقه ببندید.
- سپس گوشتها را برگردانده تا آن طرف آنها نیز پخته شود. عصاره گوشت، چربی، پیازهای کوچک، سیر و سبزیجات را اضافه کرده و به آن به اندازهای آب اضافه کنید تا روی سطح غذا را بپوشاند.
- شعلهی گاز را زیاد کرده تا به جوش بیاید. سپس درب قابلمه را بسته و به مدت ۳ ساعت اجازه دهید تا با شعلهی آرام بپزد و در این فاصله آن را چند بار به هم بزنید.
- غذا هنگامی آماده است که چنگال به راحتی در گوشت وارد شود. قارچها را در کره سرخ کرده و پس از آماده شدن مخلوط گوشت به آن اضافه کنید و برای تزئین میتوانید از جعفری استفاده کنید. این غذا معمولاً با سیبزمینی پخته سرو میشود.
ارسال دیدگاه