یوفکا با مرغ یک غذای خوشمزه و دلچسب است که میتواند به عنوان یک وعده اصلی در مهمانیها سرو شود. این غذا با ترکیب نان یوفکا و مواد تازه تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد.
مواد لازم:
- نان یوفکا: به میزان لازم
- فیله مرغ: 250 گرم
- شیر: 1 پیمانه
- پنیرپیتزا: 200 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- پیاز: 1 عدد
- سیرداغ: 1 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک: 1 پیمانه
- سویا سس: 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده، نمک، فلفل، روغن: به میزان لازم
زمان پخت: 45 دقیقه
روش پخت:
- پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
- سیرها را له کنید و تفت دهید.
- فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد نمایید.
- مقدار اندکی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تکههای مرغ را به آن اضافه کنید تا کاملا تفت داده شوند.
- اکنون مقداری از سیرداغی که تهیه کرده بودید را به مرغ اضافه کنید.
- سپس پیاز داغ را نیز به مواد اضافه نمایید.
- اسفناجها را در ظرف دیگری ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
- سویا سس و سرکه بالزامیک را به اسفناجها اضافه کنید.
- سپس مقداری پیاز داغ و زعفران نیز به آن بیفزایید.
- صبر کنید که مرغ و اسفناج به طور کامل بپزد.
- زرده و سفیده تخم مرغها را از یکدیگر جدا کنید. زرده را با شیر و مقداری زعفران مخلوط و بهم بزنید تا یک دست شود.
- از مخلوط زده و شیر به لبههای خمیر یوفکا بزنید، به این ترتیب هنگام پخت، خمیر باز نخواهد شد.
چند نکته:
- ترجیحا از سینه مرغ استفاده کنید.
- به جای سرکه بالزامیک از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید.
ارسال دیدگاه