طرز تهیه یوفکا با مرغ خوشمزه و ساده

دوشنبه 18 فروردین 1404 آشپزی
بورک ترکی

یوفکا با مرغ یک غذای خوشمزه و دلچسب است که می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی در مهمانی‌ها سرو شود. این غذا با ترکیب نان یوفکا و مواد تازه تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد.

مواد لازم:

  • نان یوفکا: به میزان لازم
  • فیله مرغ: 250 گرم
  • شیر: 1 پیمانه
  • پنیرپیتزا: 200 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • سیرداغ: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 1 پیمانه
  • سویا سس: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده، نمک، فلفل،‌ روغن: به میزان لازم

زمان پخت: 45 دقیقه

روش پخت:

  1. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
  2. سیرها را له کنید و تفت دهید.
  3. فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد نمایید.
  4. مقدار اندکی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید تا کاملا تفت داده شوند.
  5. اکنون مقداری از سیرداغی که تهیه کرده بودید را به مرغ اضافه کنید.
  6. سپس پیاز داغ را نیز به مواد اضافه نمایید.
  7. اسفناج‌ها را در ظرف دیگری ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
  8. سویا سس و سرکه بالزامیک را به اسفناج‌ها اضافه کنید.
  9. سپس مقداری پیاز داغ و زعفران نیز به آن بیفزایید.
  10. صبر کنید که مرغ و اسفناج به طور کامل بپزد.
  11. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از یکدیگر جدا کنید. زرده را با شیر و مقداری زعفران مخلوط و بهم بزنید تا یک دست شود.
  12. از مخلوط زده و شیر به لبه‌های خمیر یوفکا بزنید، به این ترتیب هنگام پخت، خمیر باز نخواهد شد.

چند نکته:

  • ترجیحا از سینه مرغ استفاده کنید.
  • به جای سرکه بالزامیک از رب انار نیز می‌توانید استفاده کنید.
طرز تهیه اسلایدر چیکن فاهیتا خوشمزه

طرز تهیه اسلایدر چیکن فاهیتا خوشمزه و سریع

دستور تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

طرز تهیه میگوی کاجون تند و پنیری خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا