
بورک اسفناج ترد
بورک اسفناج یک پیش غذا یا میان وعده معروف در ترکیه است که در سایر کشورها نیز طرفدارانی دارد. البته بورک انواع مختلفی دارد. بورک اسفناج را با خمیر یوفکا درست می کنند و از آنجایی که با ذائقه ی ما ایرانی ها جور است، در ایران نیز تهیه می شود.
مواد لازم سس بورک ترد
4عدد یوفکای تازه
1 استکان نوشیدنی سودا آب گازدار
1 استکان روغن زيتون يا روغن مایع
2 قاشق غذاخوری پر آرد
1 قاشق غذاخوری سرکه
برای داخل بورک اسفناج
2 بسته کوچک اسفناج 500 گرم
1 قالب پنیر سفید (200 -150 گرم)هر نوع پنیر صبحانه ای میشه با پنیر لیقوان عالی میشه
1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
1 عدد سفیده تخم مرغ و زرده
برای روی بورک اسفناج
نمک ، فلفل سیاه
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
درست کردن سس بورک ترد
1استکان نوشیدنی سودا آب گازدارو1 استکان روغن زيتون يا روغن مایع و2 قاشق غذاخوری پر آرد و1 قاشق غذاخوری سرکه را باهم مخلوظ کنید تا سس مورد نظر بدست آید
طرز تهیه بورک اسفناج ترد
حالا اسفناج های پخته شده را با پیاز داغ تفت دهید تا آب اضافی اسفناج ها بخار شود و از حالت آبکی بودن درآید. وقتی مواد وارد مرحله سرخ شدن شد، پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود.وقتی پنیر به طور کامل آب شد، شعله گاز را خاموش کنید.
یوفکا را روی میز باز کنید و به شکل مثلث به 4 قسمت ببرید.
یکی از یوفکاهای مثلثی را روی میز باز کنید 2 قاشق غذاخوری سس یوفکا بریزید و با فرچه روی تمام قسمتهای یوفکا بمالید.
از مواد داخل روى يوفکا بریزید ابتدا گوشه های کناری را کمی به داخل تا کنید و یوفکا را بصورتی که خیلی کیپ نشود رول کنید سپس دور خودش بپیچید شکل گل شود.
داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید.
سس باقیمانده را با فرچه روی بورکها بمالید و نیم ساعت استراحت دهید سپس مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع را روی بورکها بمالید
اگر دوست دارید میتوانید کنجد یا سیاه دانه بپاشید در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا که سرخ شود بیزید نوش جان
ارسال دیدگاه