طرز تهیه بستنی تیرامیسو، بدون تخم مرغ – آشپزی

سه‌شنبه 15 فروردین 1396 آشپزی

طرز تهیه:

1. آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.

2. اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.

3. در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.

4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.

5. قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.

6. مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

7. ۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.

8. بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.

9. به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.

10. یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید

11. بیسکویت‌ها را دو قسمت کنید.

12. ۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.

13. روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.

14. برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.

15. اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).

16. قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.

17. روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکه‌های دلخواه برش دهید.

منبع : برترینها

مینی مافین ژامبون را امتحان کنید - آشپزی

ژله تخم مرغ رنگی - آشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi