در این مقاله، ما به شما طرز تهیه باگت تخم مرغی را آموزش میدهیم. این میان وعدهای مقوی و خوشمزه است که میتواند انتخاب مناسبی برای کودکان باشد.
مواد لازم برای تهیه باگت تخم مرغی:
- تخم مرغ: 10 عدد
- سوسیس خرد شده: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- پنیر موزارلا: 1 و 1/2 لیوان
- خامه زده شده: 2/3 لیوان
- فلفل دلمه رنگی خرد شده: 1 عدد
- پیازچه خرد شده: 1/2 لیوان
- ریحان خرد شده: 1/4 لیوان
- نان باگت بزرگ بریده نشده: 2 عدد (450 گرم)
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه باگت تخم مرغی:
- فر را روشن کرده و روی دما 170 درجه تنظیم کنید.
- نان باگتها را از بالا به اندازه یک سانت بریده و داخل آن را با قاشق یا دست خالی کنید و کمی فشار دهید تا جا برای مواد باز شود. سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نانها را در سینی قرار دهید.
- در یک تابه کمی روغن ریخته و سوسیس و فلفل دلمه را در آن تفت دهید تا فلفل دلمه نرم شود. سپس پیازچه را اضافه کرده و تفت دهید و حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید.
- در یک کاسه تخم مرغها را ریخته و خوب هم بزنید. سپس ریحان خرد شده، خامه زده شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس سوسیس، فلفل دلمه و پیازچه پخته شده و یک لیوان پنیر موزارلا را به ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مواد آماده شده را به آرامی داخل نان باگت ریخته و 1/2 لیوان پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بپاشید. سپس در فر با دما 70 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.
- بعد از این زمان یک سیخ چوبی را در مواد داخل باگت فرو کنید. اگر سیخ تمیز بود، نانها را از فر خارج کرده و پس از 5 دقیقه با چاقو ارهای برش دهید و سرو کنید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه