طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه برای کودکان

پنج‌شنبه 22 خرداد 1404 آشپزی
طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

در این مقاله، ما به شما طرز تهیه باگت تخم مرغی را آموزش می‌دهیم. این میان وعده‌ای مقوی و خوشمزه است که می‌تواند انتخاب مناسبی برای کودکان باشد.

مواد لازم برای تهیه باگت تخم مرغی:

  • تخم مرغ: 10 عدد
  • سوسیس خرد شده: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • پنیر موزارلا: 1 و 1/2 لیوان
  • خامه زده شده: 2/3 لیوان
  • فلفل دلمه رنگی خرد شده: 1 عدد
  • پیازچه خرد شده: 1/2 لیوان
  • ریحان خرد شده: 1/4 لیوان
  • نان باگت بزرگ بریده نشده: 2 عدد (450 گرم)
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

طرز تهیه باگت تخم مرغی:

  1. فر را روشن کرده و روی دما 170 درجه تنظیم کنید.
  2. نان باگت‌ها را از بالا به اندازه یک سانت بریده و داخل آن را با قاشق یا دست خالی کنید و کمی فشار دهید تا جا برای مواد باز شود. سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نان‌ها را در سینی قرار دهید.
  3. در یک تابه کمی روغن ریخته و سوسیس و فلفل دلمه را در آن تفت دهید تا فلفل دلمه نرم شود. سپس پیازچه را اضافه کرده و تفت دهید و حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید.
  4. در یک کاسه تخم مرغ‌ها را ریخته و خوب هم بزنید. سپس ریحان خرد شده، خامه زده شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس سوسیس، فلفل دلمه و پیازچه پخته شده و یک لیوان پنیر موزارلا را به ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. مواد آماده شده را به آرامی داخل نان باگت ریخته و 1/2 لیوان پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بپاشید. سپس در فر با دما 70 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.
  6. بعد از این زمان یک سیخ چوبی را در مواد داخل باگت فرو کنید. اگر سیخ تمیز بود، نان‌ها را از فر خارج کرده و پس از 5 دقیقه با چاقو اره‌ای برش دهید و سرو کنید.

نوش جان!

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

دستور پخت ته چین شوید باقلا با مرغ

دستور پخت خوشمزه و لذیذ ته چین شوید باقلا با مرغ

گرانولا چیست ؟

دستور تهیه گرانولا خوشمزه و مفید برای صبحانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا