طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

سه‌شنبه 3 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

یک میان وعده مقوی برای کودکان ، که بسیار خوشمزه است و خیلی ساده تهیه میشود.

 

مواد لازم برای تهیه باگت تخم مرغی:

■تخم مرغ   10 عدد

■سوسیس خرد شده به میزان لازم

■روغن به میزان لازم

پنیر موزارلا  1و1/2 لیوان

■خامه زده شده  2/3 لیوان

■فلفل دلمه رنگی خرد شده  1 عدد

■پیاز چه خرد شده  1/2 لیوان

■ریحان خرد شده  1/4 لیوان

■نان باگت بزرگ 450 گرمی بریده نشده  2 عدد

■نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

طرز تهیه باگت تخم مرغی:

1: فر را روشن کرده و روی دما 170 درجه تنظیم کنید .

2:نان باگت ها رااز بالا به اندازه یک سانت بریده و داخل آن را با قاشق یا دست، خالی کنید و داخل آن را با دست کمی فشار دهید تا جا برای مواد باز شود.سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته نانها را  در سینی قرار دهید.

3:در یک تابه کمی روغن ریخته و سوسیس و فلفل دلمه را در آن ریخته وتفت دهید تا فلفل دلمه نرم شود.و در آخر پخت پیازچه را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید  و حرارت را خاموش کنیدو کنار بگذارید.

4: در یک کاسه تخم مرغها را ریخته و به خوبی همزده و سپس ریحان خرد شده و خامه زده شده نمک، فلفل سیاه را  اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک دست شود.سپس سوسیس ،فلفل دلمه وپیازچه پخته شده و یک لیوان پنیر موزارلا را به ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید .

میرزا قاسمی

5:مواد آماده شده را به آرامی داخل نان باگت ریخته و .1/2 لیوان پنیر موزارلا ی باقی مانده را روی آن ریخته و در فر با دما 70 درجه سانتی گراد  به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.

بعد از این زمان یک سیخ چوبی را در مواد داخل باگت فرو کنید اگر سیخ تمیز بود  نان ها باگت را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه با چاقو اره ای برش دهید و سرو کنید

نوش جان

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

پخت خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان

خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان

دستور پخت ته چین شوید باقلا با مرغ

دستور پخت ته چین شوید باقلا با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا