
طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل
زمان پخت بادمجان شکم پر : 60 دقیقه
مواد لازم بادمجان شکم پر در فر 4 نفر :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
برنج دانه بلند | 4/3 پیمانه (150 گرم) | 100 گرم / 360 کالری |
بادمجان بزرگ | 2 عدد | 100 گرم / 17 کالری |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری | 100 گرم / 0 کالری |
پیاز بزرگ | یک عدد کاملا ریز شود | 100 گرم / 5 کالری |
سیر | 2 حبه کاملا ریز شود | 100 گرم / 120 کالری |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری | 100 گرم / 20 کالری |
پودر زنجبیل | یک قاشق چای خوری | 100 گرم / 258 کالری |
فلفل دلمه ای قرمز | یک عدد کاملا ریز شود | 100 گرم / 15 کالری |
پودر فلفل قرمز تند | 5/1 قاشق چای خوری | 100 گرم / 0 کالری |
پوست لیموی رنده شده | 2 قاشق چای خوری | 100 گرم / 9 کالری |
آب لیموی تازه | 2 عدد | 100 گرم / 26 کالری |
ماست کم چرب | نصف پیمانه | 100 گرم / 265 کالری |
نعنای خرد شده تازه | 2 قاشق غذاخوری | 100 گرم / 43 کالری |
زردچوبه | 4/1 قاشق چایخوری | 100 گرم / 0 کالری |
جعفری خرد شده تازه | 5/1 پیمانه | 100 گرم / 34 کالری |

بادمجان شکم پر غذای فصل
طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر :
*. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
*. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.
*. بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
*. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن ها را کاملا ریز کنید.
*. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.
*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.
*. آن ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
*. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
*. بادمجان ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
*. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شده.
*. مواد درون آن ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
*. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

بادمجان شکم پر غذای فصل
خواص سیر :
*. سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس می باشد.سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است.سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد.سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد.سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد.
ارسال دیدگاه