بادمجان یکی از مواد خوراکی است که با آن هر نوع غذایی لذیذ و خوشمزه خواهد بود! در اینجا بادمجان شکم پر را آموزش میبینیم که بسیار راحت و غذایی سیر کننده است.
زمان تهیه بادمجان شکم پر: 30 دقیقه
زمان پخت بادمجان شکم پر: 60 دقیقه
مواد لازم بادمجان شکم پر برای 4 نفر:
- برنج دانه بلند: 4/3 پیمانه (150 گرم) – 360 کالری
- بادمجان بزرگ: 2 عدد – 17 کالری
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری – 0 کالری
- پیاز بزرگ: یک عدد کاملاً ریز شود – 5 کالری
- سیر: 2 حبه کاملاً ریز شود – 120 کالری
- گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری – 20 کالری
- پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری – 258 کالری
- فلفل دلمهای قرمز: یک عدد کاملاً ریز شود – 15 کالری
- پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چایخوری – 0 کالری
- پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چایخوری – 9 کالری
- آب لیموی تازه: 2 عدد – 26 کالری
- ماست کمچرب: نصف پیمانه – 265 کالری
- نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری – 43 کالری
- زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری – 0 کالری
- جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه – 34 کالری
طرز تهیه بادمجان شکم پر:
فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
درون یک قابلمه بزرگ، آب را جوشانده و برنج را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود، بپزید. سپس درون آبکش قرار دهید و بگذارید آب آن کاملاً خارج شود.
با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتیمتر از گوشت بادمجان را درآورید و آنها را کاملاً ریز کنید.
روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمهای را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30 ثانیه تفت دهید.
بادمجانهای ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
آنها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
بادمجانها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آنها را از مخلوط پر کنید.
سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجانها نرم شود، قرار دهید.
مواد درون آنها باید طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.
ارسال دیدگاه