بادمجان شکم پر غذای فصل

سه‌شنبه 19 بهمن 1400 آشپزی
بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل

 بادمجان یکی از مواد خوراکی است که با آن هر نوع غذایی لذیذ و خوشمزه است ! در اینجا بادمجان شکم پر را آموزش میبینیم که بسیار راحت و غذایی سیر کننده است.
زمان تهیه بادمجان شکم پر : 30 دقیقه

زمان پخت بادمجان شکم پر : 60 دقیقه

 

مواد لازم بادمجان شکم پر در فر 4 نفر :

برنج دانه بلند 4/3 پیمانه (150 گرم) 100 گرم / 360 کالری
بادمجان بزرگ 2 عدد 100 گرم / 17 کالری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 0 کالری
پیاز بزرگ یک عدد کاملا ریز شود 100 گرم / 5 کالری
سیر 2 حبه کاملا ریز شود 100 گرم / 120 کالری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری 100 گرم / 20 کالری
پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری 100 گرم / 258 کالری
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد کاملا ریز شود 100 گرم / 15 کالری
پودر فلفل قرمز تند 5/1 قاشق چای خوری 100 گرم / 0 کالری
پوست لیموی رنده شده 2 قاشق چای خوری 100 گرم / 9 کالری
آب لیموی تازه 2 عدد 100 گرم / 26 کالری
ماست کم چرب نصف پیمانه 100 گرم / 265 کالری
نعنای خرد شده تازه 2 قاشق غذاخوری 100 گرم / 43 کالری
زردچوبه 4/1 قاشق چایخوری 100 گرم / 0 کالری
جعفری خرد شده تازه 5/1 پیمانه 100 گرم / 34 کالری

 

بادمجان شکم پر غذای فصل

بادمجان شکم پر غذای فصل

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر :

*. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

*. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.

*. بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

*. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن ها را کاملا ریز کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو

*. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.

*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.

*. آن ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

*. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

*. بادمجان ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

*. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شده.

*. مواد درون آن ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

*. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

بادمجان شکم پر غذای فصل

بادمجان شکم پر غذای فصل

 

خواص سیر :

*. سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس می باشد.سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است.سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد.سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد.سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد.

۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

طرز تهیه قلیه میگو

دستور پخت “قلیه میگو” ویژه خوزستان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا