آموزش تهیه باتر کریم: روکش دلپذیر کیک

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۲۰۱۰۴۸

باتر کریم یکی از محبوب‌ترین نوع‌های باتر کریم به عنوان روکش کیک و دسرهاست. در اینجا ما طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید به راحتی در خانه آن را آماده کنید و کیک‌های خانگی خود را با آن تزیین کنید.

مواد لازم برای تهیه باتر کریم:

  • پودر قند یا پودر شکر الک شده ۳ پیمانه
  • کره نرم شده ۱/۳ پیمانه
  • شیر سرد ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه باتر کریم

در یک کاسه متوسط، پودر قند دو بار الک شده و کره را با قاشق یا همزن برقی با سرعت کم مخلوط کنید. وانیل و ۱ قاشق شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. شیر باقی مانده را به مواد اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.

باتر کریم

نکات کلیدی تهیه باتر کریم ساده:

  • این میزان مواد اولیه برای پوشش لایه میانی و روی کیک گردی با قطر ۲۲ سانتی متر کافی است.
  • مدت زمان تهیه کرم ساده برای روکش کیک بسیار کم است.
  • برای رنگ کردن باتر کرم از رنگ خوراکی ژله‌ای استفاده کنید.
  • قبل از استفاده از کره، آن را به دمای محیط برسانید.
باتر کریم
۰۷۵۵۵۶

طرز تهیه فتوچینی آلفردو با مرغ خوشمزه

۱۵۵۸۳۱

طرز تهیه ترشی یونانی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا