طرز تهیه باتر کریم جهت تزیین کیک

پنج‌شنبه 16 مرداد 1399 آشپزی

باتر کریم چیست ؟

همه ی ما نام باتر کریم را به عنوان نوعی خامه برای روکش کیک شنیده ایم در بخش آشپزی دایان  به شما خواهیم گفت که باتر کریم چیست. همچنین طرز تهیه باتر کریم ساده را به شما آموزش خواهیم داد تا در خانه  آن را درست کنید. و برای کیک های خانگی خود از ان استفاده کنید

باتر کریم یا همان باتر آیسینگ یکی از انواع پر کننده است که برای لایه های داخلی کیک یا به عنوان روکش کیک برای تزیین استفاده می شود. این کرم علاوه بر تزیین کیک برای تزیین انواع دسر و شیرینی نیز کاربرد دارد. این نوع کرم بسته به مواد اولیه به کار رفته در آن انواع مختلفی دارد. اما مواد اولیه و اصلی تشکیل دهنده باتر کریم ساده همان کره و شکر یا پودر قند است. در طرز تهیه باتر کریم گاه به جای کره از کره گیاهی یا مارگارین نیز استفاده می شود. انواع باتر کریم می تواند با اضافه کردن شکلات، پوره میوه ها و انواع عصاره و طعم دهنده تهیه شود

مواد لازم برای تهیه باتر کریم:

طرز تهیه فتوچینی با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه کیک کشک بادمجان ؛ شیک و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا