باتر کریم یکی از محبوبترین نوعهای باتر کریم به عنوان روکش کیک و دسرهاست. در اینجا ما طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید به راحتی در خانه آن را آماده کنید و کیکهای خانگی خود را با آن تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه باتر کریم:
- پودر قند یا پودر شکر الک شده ۳ پیمانه
- کره نرم شده ۱/۳ پیمانه
- شیر سرد ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه باتر کریم
در یک کاسه متوسط، پودر قند دو بار الک شده و کره را با قاشق یا همزن برقی با سرعت کم مخلوط کنید. وانیل و ۱ قاشق شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. شیر باقی مانده را به مواد اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.
نکات کلیدی تهیه باتر کریم ساده:
- این میزان مواد اولیه برای پوشش لایه میانی و روی کیک گردی با قطر ۲۲ سانتی متر کافی است.
- مدت زمان تهیه کرم ساده برای روکش کیک بسیار کم است.
- برای رنگ کردن باتر کرم از رنگ خوراکی ژلهای استفاده کنید.
- قبل از استفاده از کره، آن را به دمای محیط برسانید.
ارسال دیدگاه