باتر کریم چیست ؟
همه ی ما نام باتر کریم را به عنوان نوعی خامه برای روکش کیک شنیده ایم در بخش آشپزی دایان به شما خواهیم گفت که باتر کریم چیست. همچنین طرز تهیه باتر کریم ساده را به شما آموزش خواهیم داد تا در خانه آن را درست کنید. و برای کیک های خانگی خود از ان استفاده کنید
باتر کریم یا همان باتر آیسینگ یکی از انواع پر کننده است که برای لایه های داخلی کیک یا به عنوان روکش کیک برای تزیین استفاده می شود. این کرم علاوه بر تزیین کیک برای تزیین انواع دسر و شیرینی نیز کاربرد دارد. این نوع کرم بسته به مواد اولیه به کار رفته در آن انواع مختلفی دارد. اما مواد اولیه و اصلی تشکیل دهنده باتر کریم ساده همان کره و شکر یا پودر قند است. در طرز تهیه باتر کریم گاه به جای کره از کره گیاهی یا مارگارین نیز استفاده می شود. انواع باتر کریم می تواند با اضافه کردن شکلات، پوره میوه ها و انواع عصاره و طعم دهنده تهیه شود
مواد لازم برای تهیه باتر کریم:
- پودر قند یا پودر شکر الک شده 3 پیمانه
- کره نرم شده 1/3 پیمانه
- شیر سرد 1 الی 2 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه باتر کریم
در یک کاسه متوسط، پودر قنددو بار الک شده و کره را با قاشق یا همزن برقی با سرعت کم مخلوط کنید. وانیل و 1 قاشق شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.شیر باقی مانده را به مواد اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود. استفاده از شیر در باتر کریم برای این است که اگر کرم را در فضای خنک قرار دادیم کاملا نبندد و حالت کرمی خود را حفظ کند. اگر روکش شما خیلی غلیظ بود، دوباره مقدار کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به غلظت مورد نظر برسد. اگر روکش شما خیلی رقیق شد، مجددا مقدار کمی پودر قند اضافه کنید.
– این میزان مواد اولیه باتر کریم برای پوشش لایه میانی و روی کیک گردی با قطر 22 سانتی متر کافی است.
– مدت زمان تهیه کرم ساده برای روکش کیک بسیار کم است و شما میتوانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید. همچنین می توانید با انواع رنگ خوراکی باتر کریم رنگی درست کنید.
– برای رنگ کردن باتر کرم ترجیحا از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کنید و از استفاده از رنگ های رنگ خوراکی مایع خودداری کنید.
– اگر دانه وانیل در درسترس دارید استفاده از آن بهتر از عصاره وانیل و ملحقات آن است. زیرا وانیل علاوه بر مزه و بو، شیرینی شکر را نیز افزایش می دهد.
– قبل از استفاده از کره آن را به دمای محیط برسانید. بدین صورت که با هم دما شدن کره با محیط، کره شکل خود را حفظ کند اما کناره هایش نرم شده باشد. برای امتحان کردن، انگشت خود را روی کره فشار دهید. اگر کمی فرو رفت کره آماده استفاده است.
نکات مهم
– می توانید به جای پودر قند از پودر شکر استفاده کنید.
– قبل از استفاده از پودر قند یا پودر شکر آن را دو بار الک کنید.
– اگر بافت کرم برای تزیین شل بود می توانید آن را داخل یخچال نگه دارید تا کمی سفت شود سپس آن را داخل قیف و ماسوره بریزید و برای تزیین استفاده کنید.
– می توانید به اندازه نوک انگشت نمک به مواد اولیه اضافه کنید. مقدار خیلی کم نمک باعث می شود دیگر مواد طعم خود را بیشتر نشان دهند.
ارسال دیدگاه