
دلمه برگ مو یا دلمه برگ انگور یکی از خوشعطرترین و دلپذیرترین غذاها در فصل تابستان است زیرا برگ انگور در فصل تابستان به وفور در دسترس است. اما در سایر فصول باید از برگ انگور فریزشده و یا کنسرو برگ مو استفاده کرد. دلمه برگ مو تنوع بسیار زیادی دارد و اکثر افراد بعد از شنیدن کلمه دلمه، تصویری از همین دلمه برگ مو خوشمزه و نام آشنا در ذهنشان نقش میبندد.
طرز تهیه دلمه برگ مو آسان است اما تدارک مواد اولیه و از همه مهمتر، پیچیدن برگ انگور کمی وقتگیر است. شاید همین دو مورد از عوامل اصلی باشد که خوراکی به این خوشمزگی خیلی کم و به ندرت در منازل ما ایرانیان سرو شود. البته مورد دوم راه چاره دارد و آن استفاده از دستگاه دلمه پیچ ست.
شما میتوانید دو نمونه طرز تهیه دلمه برگ مو را همراه با توضیحات و آموزش پیچیدن دلمه برگ مو در سایت ستاره مطالعه نمایید تا بعد از مطالعه کامل این دستورالعملها، یک دلمه برگ مو خوشمزه و حرفهای تهیه کنید.
- مواد لازم: برگ انگور، برنج، گوشت چرخکرده، لپه، ادویهجات و نمک.
- زمان پخت: ۱ ساعت.
نکات اضافی: برای بهبود طعم دلمه برگ مو، میتوانید از لیمو عمانی و دارچین استفاده کنید.
ارسال دیدگاه