طرز تهیه انار پلو خوشمزه و متفاوت

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 128

انار پلو یکی از غذاهای خوشمزه و متنوع ایرانی است که ترکیبی از طعم‌های متفاوت انار، کشمش و پسته را به سفره‌های یلدایی می‌آورد. این غذا به خاطر زیبایی و طعم لذیذش، مورد پسند دوستداران انار قرار می‌گیرد.

مواد اولیه:

  • برنج 2 پیمانه
  • انار دانه شده یک و نیم پیمانه
  • خلال پسته یک سوم پیمانه
  • گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
  • پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری
  • کشمش پلویی نصف پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم

غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استان‌ها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانى‌ها یا سبزى پلو درست مى‌کنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مى‌گذارند. اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازى‌ها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مى‌کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مى‌گذارند.

طرز تهیه:

برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

نکته: برای طعم بهتر می‌توانید از مقداری خلال بادام نیز استفاده کنید.

Capture 19

طرز تهیه خورش شوید آلو با مرغابی - یک غذای خوشمزه شمالی

Capture 127

طرز تهیه خوراک گوشت خوشمزه و خوش رنگ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا