املت دریایی یکی از صبحانههای خاص و خوشمزه است که میتواند برای شروع روزی پرانرژی مناسب باشد. طرز تهیه این املت آسان و سریع است و با استفاده از میگو و ادویهها طعمی فوقالعاده ایجاد میکند.
مواد مورد نیاز املت دریایی
- میگو (پاک شده): 100 گرم
- تخم مرغ: 6 عدد
- سیر (له شده): 2 حبه
- دانه میخک: 1 عدد
- فلفل چیلی: یک چهارم ق چ
- دانه تخم زیره: یک سوم ق چ
- سس مایونز: یک دوم پیمانه
- چیپس (خردشده): 2 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 4 ق س
طرز پخت املت دریایی:
1. 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را داخل تابه ای گرم کنید. بعد میگو، سیر، دانه میخک، فلفل چیلی، دانه تخم زیره، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویهها به مشام رسیده و میگو بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
2. سس مایونز و چیپس را به مخلوط میگو افزوده و با هم مخلوط کنید.
3. تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هم بزنید.
4. بقیه روغن زیتون را درون تابه کوچکی بریزید و با استفاده از قلم مویی آن را به دیواره تابه بمالید و روی حرارت قرار دهید. سپس مقداری از مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و بگذارید تا زیر نیمرو برشته و روی آن نرم شود.
5. با استفاده از قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. سپس نیمه دیگر نیمرو را روی مواد برگردانید. این کار را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شود.
ارسال دیدگاه