طرز تهیه املت اسپانیایی ،یک شام خوشمزه

شنبه، ۱ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی یکی از انواع املت های خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلفی  تهیه می شود،برای امورش این املت خوشمزه  در بخش آشپزی دایان با ما  همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی

برای ۴ نفر

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • ژامبون مرغ ۴ ورق
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • فلفل دلمه رنگی  ۱ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا  ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زرد چوبه و روغن به میزان لازم

املت اسپانیایی

طرز تهیه  املت اسپانیایی

■ برای تهیه املت اسپانیایی  ابتدا فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شود، سپس قارچ را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و چند دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم تا آب اضافی اش تبخیر شود.

■ پس از اینکه قارچ و فلفل دلمه ای به خوبی سرخ شدند، انها را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و خنک شوند

■  سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

■ حالا تخم مرغ را با چنگال به  خوبی هم  می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس گوجه فرنگی را خرد کرده (بهتر است تخم گوجه فرنگی را خارج کنید) و به همراه پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای و قارچ که خنک شده اند به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. در ادامه ژامبون را نیز خرد کرده و به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

■ فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود، سپس ظرف حاوی مواد را به مدت ۳۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا املت آماده شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی املت رنگ بگیرد.

پیراشکی سوسیس/طرز تهیه پیراشکی سوسیس

تبسی کباب ترکیه خوشمزه و ساده +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا