طرز تهیه اشترودل

دوشنبه 18 بهمن 1400 آشپزی
طرز تهیه اشترودل خوشمزه

طرز تهیه اشترودل

 

مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل

 آرد  450 گرم
 شکر  1 قاشق غذاخوری
 روغن مایع  6 قاشق غذاخوری
 خمیر مایه  1 قاشق سوپخوری
 شیر ولرم  1 پیمانه
 نمک  1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر اشترودل

  1. شیر، شکر، روغن مایع، خمیر مایه و نمک را در ظرفی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
  2. آرد را در سه مرحله کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن آرد، مدام هم بزنید تا یک خمیر صاف بدست آید.
  3. روی ظرف را نایلون بکشید و با یک پارچه بپوشانید و بگذارید تا خمیر 2 ساعت بماند.
  4. وقتی حجم آن دو برابر شود و کاملا پف کند خمیر آماده است.

 

مواد لازم برای داخل خمیر اشترودل

اشترودل گوشت و قارچ مقدار لازم اشترودل سیب  مقدار لازم
 گوشت چرخ کرده  0/5 کیلو  سیب  500 گرم
 قارچ  200 گرم  کره  50 گرم
 پنیر پیتزا  200 گرم  آرد سوخاری  1/2 پیمانه
 هویج  4 عدد  کشمش  1/2 پیمانه
 فلفل دلمه ای بزرگ  1 عدد  مغز بادام یا گردوی خرد شده  1/2 پیمانه
 پیاز بزرگ  1 عدد  شکر  1/2 پیمانه
 زردچوبه  1 قاشق چایخوری  پودر دارچین  1 قاشق غذاخوری
 زعفران دم کرده  نصف قاشق سوپخوری  –  –
 زرده تخم مرغ  1 عدد  –  –
 روغن  به مقدار لازم  –  –
 نمک  به مقدار لازم  –  –

  1. پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس نمک و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و با پیاز به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
  2. هویج ها را با آب 20 دقیقه بپزید و نگینی خرد کنید.
  3. فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کنید.
سفره افطار مردم

 

طرز تهیه اشترودل سیب

 

  1. پوست سیب ها را بگیرید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. کره را در ظرفی آب کنید، آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید
  3. شکر، پودر دارچین، کشمش، مغز بادام یا گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

پر کردن خمیر اشترودل با مواد

 

  1. خمیر را به صورت دایره ای روی سطح کار با وردنه پهن کنید تا به صورت یک لایه نازک درآید.
خمیر اشترودل
  1. مواد را لایه لایه داخل خمیر قرار دهید، به این ترتیب که برای اشترودل گوشت و قارچ، گوشت، هویج، قارچ و فلفل دلمه ای را به ترتیب روی هم قرار داده و در مرحله آخر با پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید. برای اشترودل سیب هم مواد داخل اشترودل سیب که قبلا آماده کردید قرار دهید.
پر کردن داخل اشترودل
  1. دو طرف خمیر را با چاقو به صورت نوارهای یک و نیم سانتی برش بزنید.
  2. خمیر را از دو طرف ببندید و نوارها را به صورت متقاطع روی مواد قرار دهید.
پیچیدن اشترودل
  1. زرده تخم مرغ، زعفران و یک قاشق غذاخوری روغن مایع را در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید و روی خمیر بمالید تا هنگام پخت رنگ آن طلایی شود.
  2. فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید، اشترودل را در سینی فر قرار دهید، هنگام پخت هر 15 دقیقه با کره روی خمیر را چرب کنید.
  3. بعد از حدود 40 تا 45 دقیقه که رنگ آن طلایی شد، اشترودل آماده است.
دستور پخت خوراک زبان

دستور پخت خوراک زبان

سالاد ماکارونی

نحوه پخت سالاد ماکارونی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا