استانبولی، یکی از آسان ترین و در عین حال محبوب ترین غذاهای سفره های ایرانی است. با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد. در این مقاله با طرز تهیه استانبولی با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- ۴ پیمانه برنج
- يك عدد پیاز
- ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
- يك قاشق غذاخوری زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم میزنیم.در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجهها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .در ادامه در قابلمهای متناسب برنجها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن میریزیم . سیب زمینیها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه میکنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا آب به جوش آید .
سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر میکنیم تا استانبولی آماده شود.نوش جان و لذت ببرید!
ارسال دیدگاه