طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ ایرانی

شنبه 27 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 14

آش رشته یکی از محبوب‌ترین آش‌ها در فرهنگ غذایی ایرانیان است. این آش معمولاً با کشک و گاهی با سرکه و ترشی سرو می‌شود و در بسیاری از خانواده‌ها به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مصرف می‌گردد.

در ادامه، طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم آش رشته:

  • لوبیا چیتی 1 لیوان
  • نخود 1 لیوان
  • عدس 1 لیوان
  • لوبیا سفید 1 لیوان
  • آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
  • رشته آش 600 گرم
  • پیاز داغ 1 لیوان
  • سیر داغ 1/2 لیوان
  • نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین
  • کشک 1 کیلو گرم
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج) 2 کیلو گرم

طرز تهیه آش رشته:

  1. حبوبات را به مدت یک روز خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید.
  2. پیازها و سیر را سرخ کنید و با زردچوبه کمی تفت دهید.
  3. حبوبات، سیر داغ و پیاز داغ را در قابلمه بریزید و بپزید. سپس عدس و سبزی خرد شده را اضافه کنید.
  4. آرد را در آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کنید. سپس رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. بعد از پختن رشته‌ها، کشک را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید.

نکات مهم در پخت آش رشته:

  1. قابلمه باید بزرگ باشد تا رشته‌ها نچسبند.
  2. سبزی‌ها باید بدون ساقه و درشت خرد شوند.
  3. پیاز داغ داخل آش باید به اندازه کافی باشد.
  4. رشته آش باید از نوع مرغوب باشد.
  5. نمک را بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست کنید.
  6. روغن باید کافی باشد تا به جا افتادن آش کمک کند.
  7. کشک را نباید بجوشانید.
  8. می‌توان آش را بدون کشک نیز سرو کرد.
  9. کشک باید حداقل 20 دقیقه بجوشد.
  10. حرارت کشک و آش باید تقریباً یکسان باشد.
  11. برای تهیه نعنا داغ، نعنا را در روغن داغ بریزید و بلافاصله خاموش کنید.
  12. زمان جا افتادن آش زمانی است که لعابی رقیق روی آن را بپوشاند.
Capture 70

طرز تهیه پاستا خوشمزه با میگو و بروکلی

Capture 43

آموزش تهیه لازانیای رول شده با پنیرهای خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا