در این مطلب طرز تهیه آش رشته گوجه فرنگی را به شما آموزش داده ایم. آخر هفته این آش را درست کنید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.
- گوشت چرخ کرده: 500 گرم
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- سبزی آش: 500 گرم
- رشته آش: 300 گرم
- گوجه فرنگی: 1 کیلوگرم
- نخود: 160 گرم
- عدس: 160 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- پیاز و نعناع داغ: به مقدار لازم
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
نخود، لوبیا چیتی و عدس را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب ریخته و بگذارید به مدت سه ساعت بپزد. در اواخر پخت کمی نمک اضافه کنید.
در حین پختن حبوبات، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه، مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند.
کف دست تان را با کمی روغن چرب کنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و به شکل گرد فرم دهید. به همین شکل کوفته ریزه ها را آماده کنید و با پیاز داغ، به حبوبات در حال پخت اضافه و سپس سبزی آش را هم بیفزایید.
گوجه فرنگی (پوره شده) را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنید.
رشته را هم به قابلمه اضافه کنید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. در حین این کار، آش را با ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن، آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزیین و با سرکه سرو کنید.
ارسال دیدگاه