طرز تهیه آش دوغ با گوشت چرخ کرده؛ غذایی خوشمزه و محلی

پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture

آش دوغ یکی از غذاهای محلی است که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد. با ما با طرز تهیه آش دوغ با گوشت چرخ کرده همراه باشید.

مواد لازم :

  • پیاز رنده‌کرده 1 عدد
  • سیر له‌کرده 3 تا 4 حبه
  • سبزی (تره، جعفری و گشنیز) نیم کیلو
  • برنج 150 گرم
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • دوغ بدون گاز 4 لیتر
  • نخود آبگوشتی 130 گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • گوشت چرخکرده 250 گرم

طرز تهیه:

ابتدا نخود را بخیسانید، حالا آن را کاملاً بپزید و کنار بگذارید. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را در دوغ کاملاً مخلوط کنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

حالا برنج شسته را به دوغ بیفزائید و بپزید و کمی نمک و فلفل بزنید. سپس سبزی و سیر را اضافه کنید. اکنون گوشت، پیاز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ورزدهید.

اینک به صورت کوفته‌ریزه درآورید و به آش اضافه نمائید. حالا نخود را هم بیفزائید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

یادآوری: به دلیل بودن نمک در دوغ، نمک آش را مواظب باشید.

Capture 1

طرز تهیه خورش عربی فاصولیا خوشمزه و مقوی

Capture 70

طرز تهیه ترشی شلغم خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا