طرز تهیه آش جو

یکشنبه 4 مهر 1400 آشپزی

آش اصولا غذای خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این طرز تهیه آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.

مواد لازم:

 

  • نیم کیلو گوشت خورشتی
  • ۱ پیاز بزرگ
  • ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱/۲ فنجان لوبیا سفید
  • ۱/۲ فنجان عدس
  • ۱/۲ فنجان نخود
  • ۱ فنجان جعفری
  • ۱ فنجان گشنیز
  • ۱ پیازچه فنجان
  • اسفناج ۲ فنجان
  • برنج ۱/۴ فنجان
  • یک و نیم فنجان جو

طرز تهیه:

اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.

پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد

بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.

سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.

در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.

طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز

طرز تهیه رولت خامه‌ای با توت فرنگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا