طرز تهیه آش جو خوشمزه و اصولی

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 21

آش اصولا غذای خوشمزه ایست و هر نوع آن به شیوه ای منحصر به فرد تهیه می شود. اما از بین تمام آش ها، آش جو اگر به درستی پخته شود، جزو بهترین هاست. با استفاده از این طرز تهیه آش جو، حتما از آن لذت خواهید برد.

مواد لازم:

  • نیم کیلو گوشت خورشتی
  • ۱ پیاز بزرگ
  • ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱/۲ فنجان لوبیا سفید
  • ۱/۲ فنجان عدس
  • ۱/۲ فنجان نخود
  • ۱ فنجان جعفری
  • ۱ فنجان گشنیز
  • ۱ فنجان پیازچه
  • ۲ فنجان اسفناج
  • ۱/۴ فنجان برنج
  • یک و نیم فنجان جو

طرز تهیه:

برای تهیه این آش، ابتدا نخود، لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید. سپس پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. سپس نخود، لوبیا سفید و عدس را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید که به مدت یک ساعت با شعله متوسط بپزد.

بعد از یک ساعت، برنج و جو که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودید را به قابلمه اضافه کنید. سبزیجات را خرد کرده و بعد از یک ساعت به قابلمه اضافه نمایید. در صورت نیاز، ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید آش حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.

در صورت تمایل می توانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.

Capture 22

آشپزی با جیمز مارتین: راهنمایی‌های ارزشمند برای خانه‌داران

Capture 20

طرز تهیه اریشتَ آشی خوشمزه و اصیل اردبیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا