آش آبغوره یکی از غذاهای سنتی شیرازی است که به خاطر طبع خنک خود، در تابستان و بهار مصرف میشود! این آش به دلیل استفاده از آبغوره خواص زیادی دارد و به هضم بهتر غذا کمک میکند، بنابراین میتواند گزینهای مناسب برای یک شام سبک باشد.
آش آبغوره‘ />
مواد لازم برای تهیه آش آبغوره
برای ۶ تا ۸ نفر:
- گوشت چرخ شده یا گوشت تکه ۲۵۰ گرم
- برنج نیم دانه ایرانی ۲ پیمانه
- لپه یک و یک چهارم پیمانه
- پیاز دو عدد بزرگ و یک عدد کوچک برای کوفته ها
- آرد نخودچی 1 قاشق برای داخل کوفته ها
- چغندر پخته شده ۲ عدد متوسط
- آبغوره به میزان لازم
- نعنا خشک ۴ قاشق غذاخوری
- روغن، نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه آش آبغوره‘ />
طرز تهیه آش آبغوره
- برنج و لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید.
- پیاز را نگینی خورد کرده و با کمی روغن تفت داده و وقتی سبک شد، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
- سپس برنج را با مقداری آب افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و نرم شود. مراقب سر رفتن برنج باشید.
- چغندر را شسته و بپزید. سپس بصورت نگینی خورد کنید و به آش اضافه کنید.
- لپه را که قبلاً خیس کردهاید، به آش اضافه کنید.
- گوشت چرخ شده را به همراه کمی پیاز رنده شده، نمک، فلفل و کمی زردچوبه با یک قاشق آرد نخودچی ورز دهید و کوفتههای ریزه درست کنید و داخل روغن سرخ کنید.
- اگر از گوشت تکهای استفاده میکنید، آن را بپزید و ریشریش کرده و به آش اضافه کنید.
- کمی روغن در تابه ریخته تا گرم شود. نعنا را افزوده و یک تفت کوچک بدهید که نسوزد و سپس به آش اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. کوفته ریزهها را بریزید و کمی که گذشت و آش غلیظتر شد، آبغوره را اضافه کنید.
- وقتی کاملاً جا افتاد، در ظرف سرو بکشید و با نعنا داغ تزیین کنید.
آش آبغوره‘ />
ارسال دیدگاه