طرز تهیه آش آبغوره خوشمزه و سالم

یکشنبه 25 خرداد 1404 آشپزی
۱۳۰۳۵۴

آش آبغوره یکی از غذاهای سنتی شیرازی است که به خاطر طبع خنک خود، در تابستان و بهار مصرف می‌شود! این آش به دلیل استفاده از آبغوره خواص زیادی دارد و به هضم بهتر غذا کمک می‌کند، بنابراین می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای یک شام سبک باشد.

Capture 11آش آبغوره‘ />

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره

برای ۶ تا ۸ نفر:

  • گوشت چرخ شده یا گوشت تکه ۲۵۰ گرم
  • برنج نیم دانه ایرانی ۲ پیمانه
  • لپه یک و یک چهارم پیمانه
  • پیاز دو عدد بزرگ و یک عدد کوچک برای کوفته ها
  • آرد نخودچی 1 قاشق برای داخل کوفته ها
  • چغندر پخته شده ۲ عدد متوسط
  • آبغوره به میزان لازم
  • نعنا خشک ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

Capture 9طرز تهیه آش آبغوره‘ />

طرز تهیه آش آبغوره

  • برنج و لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید.
  • پیاز را نگینی خورد کرده و با کمی روغن تفت داده و وقتی سبک شد، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
  • سپس برنج را با مقداری آب افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و نرم شود. مراقب سر رفتن برنج باشید.
  • چغندر را شسته و بپزید. سپس بصورت نگینی خورد کنید و به آش اضافه کنید.
  • لپه را که قبلاً خیس کرده‌اید، به آش اضافه کنید.
  • گوشت چرخ شده را به همراه کمی پیاز رنده شده، نمک، فلفل و کمی زردچوبه با یک قاشق آرد نخودچی ورز دهید و کوفته‌های ریزه درست کنید و داخل روغن سرخ کنید.
  • اگر از گوشت تکه‌ای استفاده می‌کنید، آن را بپزید و ریش‌ریش کرده و به آش اضافه کنید.
  • کمی روغن در تابه ریخته تا گرم شود. نعنا را افزوده و یک تفت کوچک بدهید که نسوزد و سپس به آش اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. کوفته ریزه‌ها را بریزید و کمی که گذشت و آش غلیظ‌تر شد، آبغوره را اضافه کنید.
  • وقتی کاملاً جا افتاد، در ظرف سرو بکشید و با نعنا داغ تزیین کنید.

Capture 10آش آبغوره‘ />

طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ خوشمزه و ساده

Capture 2

طرز تهیه آش سبزی شیرازی؛ یک صبحانه مقوی و خوشمزه!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا