طرز تهیه آش آبغوره و برنج

سه‌شنبه 30 شهریور 1400 آشپزی

آش آبغوره و برنج یکی از اش های مقوی و سنگین همدانی است، میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده شود، یک آش خوشمزه و خوش طعم است و میکس برنج و حبوبات و سبزیجات طعم شگفت انگیزی دارد،در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.

مواد لازم :

  • آبغوره یک دوم پیمانه
  • آب گوشت دو لیتر
  • سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
  • نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز (خرد شده) پیاز دو عدد
  • روغن به میزان لازم
  • برنج دو پیمانه
  • لوبیاقرمز یا سفید یک پیمانه

طرز تهیه:

 

ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.

زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.

اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین کنید.

طرز تهیه فتۀ الباذنجان

طرز تهیه کیک آلبالو

طرز تهیه دسر لیوانی توت فرنگی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا