طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز

یکشنبه 4 مهر 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز  را به شما آموزش داده ایم. آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز! حالا که فصل این میوه خوشمزه رسیده است، این آبگوشت را حتما درست کنید.

مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگی 2تا3قاشق سوپخوری
  • پیاز 2عدد
  • پودر سیر 2قاشق مرباخوری
  • نعنا (خشك) به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • سیب زمینی 2عدد
  • گوجه سبز 300گرم
  • دنبه 50تا 100گرم
  • گوشت (آبگوشتی) 400گرم
  • حبوبات (شامل نخود و لوبیا سفید) 1لیوان
  • لیمو عمانی 1عدد
  • زعفران (آبكرده و غلیظ) 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا نخود و لوبیا را 2بار جوشانده و ابش را خالی میكنیم.مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میكنیم .پیاز را شسته و 4قسمت میكنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میكنیم

گوشت را به مواد اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد.

گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمك میپزیم و از صافی رد میكنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.
بعد از پختن گوشت كمی از دنیه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب میكنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت میدهیم و بعد پیازهای غذا را از آن جدا كرده و به همراه نعنا خشک ،پودر
سیر،زعفران،گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط كرده و خوب میكوبیم و به آبگوشت اضافه میكنیم.
سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا كاملا جا بیفتد.

نكات:

این آبگوشت خوشمزه مخصوص كرمانشاه است.در صورت تمایل از مقدار بیشتری گوجه سبز در غذا استفاده كنید

توجه داشته باشید میزان دنیه نوشته شده جدا از میزان دنبه همراه با گوشت آبگوشتی است ولی اگر دوست ندارید غذا خیلی چرب شود از به كار بردن دنبه اضافی اجتناب كنید.

دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

طرز تهیه آش جو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا