طرز تهیه آبگوشت مغز دار

پنج‌شنبه 25 شهریور 1400 آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی ایرانی
Capture 43

 این آبگوشت با آبگوشت هایی که در خانه درست می کنید کمی متفاوت است. این آبگوشت مغز دار را خیلی قدیم ها در تهران می پختند.تفاوت آن هم با آبگوشت های رایج امروزی به خاطر داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است. بخورید و لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر

  •    300 گرم گوشت آبگوشتی
  •    4 /1   پیمانه   لوبیا سفید       
  •     2 /1  پیمانه (  گردو ، مغز بادام ، مغز پسته  و مغز فندق)    
  •     4  عدد قیسی
  •    6 عدد آلو خورشی     
  •    1   عدد سیب درختی  متوسط
  •   1 عدد پیاز
  •  3 ق  س زعفران  آب شده
  •  به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به چهار تکه برش بزنید.

در قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا  پخته شوند.لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به مدت نصف روز  بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش کنید. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه کنید تا کاملا پخته شود.

مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.

سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید .

سیب درختی را بشویید و خرد کنید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .

حرارت را خاموش کنید و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

نکته :

اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران بیشتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

Capture 46

طرز تهیه هات داگ های مومیایی

Capture 58

میگو پلو اسپانیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا