طرزتهیه آش سبزی شیرازی

دوشنبه 27 مرداد 1399 آشپزی

آش سبزی شیرازی

 

 در این  بخش آشپزی دایان طرز تهیه آش سبزی شیرازی به شما عزیزان به صورت کامل اموزش می دهیم

آش سبزی یکی از آش های سنتی و بسیار قدیمی مخصوص در شیراز است این آش با پیاز داغ و روغن داغ و آبلیمو و نان سنگک سرو می شود.

 

آش سبزی شیرازی به دلیل وجود گوشت گوسفندی و حبوبات بسیار مقوی بوده و یکی از بهترین گزینه ‌ها برای صبحانه محسوب می شود. امیدواریم این آش خوشمزه را  در خانه تهیه کرده و از خودن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

 

مواد لازم آش سبزی شیرازی :

  • سبزی(تره   ترخان  شوید)400 گرم
  • نخود 100 گرم
  • عدس 100 گرم
  • لوبیا قرمز 100 گرم
  • برنج محلی نیم دانه 100 گرم
  • ترخان خشک  2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
  • زرد چوبه به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • گوست سر دست  یا گوشت گردن گوسفندی  500 گرم

 

 

طرز تهیه آش سبزی شیرازی:

1 _برای تهیه آش شیرازی ، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آب حبوبات را خالی کنید و باز روی آن آب بریزید و با کمی نمک روی حرارت قرار بدهید تا بپزند. عدس ها را هم جدا بپزید.

 

2_گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب بپزید.و بعد ار پختن  گوشت استخوان گوشت را جدا کرده و گوشت را بکوبید

 

3_برنج را هم جداگانه بپزید.

4_ سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و کاملاً تفت بدهید تا بپزند.

5_ در یک قابلمه مناسب تمام مواد پخته شده را ریخته (حبوبات کاملاً پخته شده  برنج پخته و سبزی ها و گوشت که کاملاً پخته شده و کوبیده شده )  به همراه آب گوشت به آش اضافه کنید و بگذاریدبپزد و جا بیفتد

 

در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ کنید و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را به صورت داغ در آش در حال جوشیدن بریزید. ترخان خشک را خرد کنید و سپس خیس کنید و به آش اضافه کنید. ⅓ از آش را در ظرف دیگری بریزید و آن را کاملاً بکوبید و سپس به آش اضافه کنید. (کشدار تر می شود) و خوب هم بزنید پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توانید آن را در ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ  و قلفل سیاه یا قرمزتزئین کنید.

 

بیشتر بخوانید :طرز تهیه دوپیازه  مرغ و سیب زمینی  شیرازی 

 

ایشلی کوکه(نان مغز دار )،نان خوشمزه تبریز

پلوی عربی

دستور پخت پلوی عربی یا مجبوس گوشت نوعی غذای عربی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا