طرز تهیه پلوی سنگ سیر/پلوی خوشمزه کردی

پنج‌شنبه 13 شهریور 1399 آشپزی

پلوی سنگ سیر 

پلوی سنگ سیر  یه غذای سنتی و قدیمی کردی که طرفداران خاص خودشم داره.  پلوی سنگ و سیر یکی از خوشمزه ترین و مشهورترین غذاهای کُردی است که واقعا به یک بار امتحان کردنش می ارزه در بخش آشپزی مجله دایان با روش پخت این پلو همراه ما باشید

مواد لازم برای تهیه پلوی سنگ سیر

  1. سیب زمینی ۲ عدد کوچک
  2. هویج  ۲ عدد
  3. سینه مرغ  ۱ عدد
  4. لوبیا سبز خرد شده ۲ پیمانه
  5. لوبیا قرمز ۱ پیمانه
  6. برنج دانه گرد ۲ پیمانه
  7. سبزی کوهی کاکوتی ۱ قاشق غذاخوری
  8. نمک به میزان لازم
  9. پیاز ا عدد
  10. زرد چوبه فلفل قرمز و سیاه و نمک به میزان لازم

بیشتر بخوانید ؛طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی

 

پلوی سنگ و سیر

طرز تهیه پلوی سنگ  سیر :

■ اول سینه مرغ را   با پیاز چرخ میکنیم  و بهش ادویه زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز میزنیم و میزاریم یکم استراحت کند بعد از آن گوشت مرغ را قل قلی کرده وسرخ کنید و  کنار بگذارید

■ لوبیا قرمز رو که از شب خیس خورده رو توی مقداری آب جوش میریزیم تا بپزه.

■   بعد از نیم ساعت بهش هویج خورد شده نگینی رو اضافه می کنیم و بعد سبزی کاکوتی و لوبیا سبز خرد شده میزنیم  ( متوان لوبیا و هویج وسیب زمینی را سرخ کرد و سپس اصافه نمود )و بعد از ۱۰ دقیقه بهش سیب زمینی هارو که به اندازه حبه قند خورد کردیم اضافه میکنیم و گوشت  قلقلی شده را میندازیم توی مواد در حال جوش.

■ بعد از ۱۰ دقیقه بهش برنجمونو اضافه میکنیم و نمک میزنیم و میزاریم تا خوب دم بکشه. اگه خواستین میتونید مثل برنج در حین دم یکم بهش روغن بزنید تا دم بکشه . ولی در کل بین ما کرد ها رسمه که این غذارو بعد از پخت بهش سیر با ماست میزنیم و یکم روغن میریزیم روش و نوش جان میشه و واقعا‌ً غذای لذیذی هست حتما یه بار امتحان کنی

بیشتر بخوانید ؛از ادویه های مفید آشپزخانه غافل نشوید

 

حلوای کاسه اصیل شیرازی +طرز تهیه

دو پیازه میگو خوشمزه بوشهری +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا