شیرعسل یکی از خوراکیهای دلپذیر است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این دسر خوشمزه نه تنها طعمی بینظیر دارد بلکه به عنوان یک نوشیدنی مقوی نیز شناخته میشود. در این مطلب، طرز تهیه شیرعسل خانگی را به شما آموزش میدهیم.
- 1 لیتر شیر
- 1 پیمانه شکر
- 50 گرم کره
زمان آمادهسازی: حدود 1 ساعت و 30 دقیقه
طرز تهیه:
- ابتدا شیر و شکر را درون ماهیتابه تفلون بزرگی بریزید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود، سپس ماهیتابه را روی حرارت متوسط بگذارید.
- هر از چند گاهی به هم زدن ادامه دهید تا بجوش بیاید. وقتی بجوش آمد، حرارت را کم کنید.
- مواظب باشید که شیر ته نگیرد. این مرحله حداقل 1 ساعت زمان میبرد. به آرامی هم بزنید تا بخار شود و رنگ شیر تغییر کند و مقدارش به نصف برسد.
- دور ماهیتابه تهدیگ میبندد، پس مراقب باشید با قاشق این بخش را از شیر عسلتان جدا نکنید که گلوله گلوله نشود.
- در پایان پخت، زمانی که شیر رقیقتر و کمی کشدار شد، به آن کره اضافه کنید و وقتی کره آب شد، حرارت را خاموش کنید.
- شیر عسلتان را در ظرف مورد نظر بریزید، زیرا بعد از خنک شدن کمی سفت میشود.
- بعد از خنک شدن، در ظرف را بسته و در یخچال نگه دارید.
با این مقدار مواد حدود 1 پیمانه شیرعسل غلیظ و خوشمزه خواهید داشت. این دستور العمل کمی زمانبر است، اما در عوض به صرفهتر و بسیار خوشمزه است. حتما آن را امتحان کنید!
ارسال دیدگاه