شیرینی بادامی یکی از شیرینیهای خشک و مقوی است که بهویژه در ایام عید نوروز تهیه میشود. این شیرینی خوشمزه بیشتر در شهر قزوین پخته میشود و با استفاده از کاترهای مختلف شکلدار، میتوان انواع متنوعی از آن را تهیه کرد. در اینجا با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه همراه شما خواهیم بود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی قزوین
- پودر بادام: ۸۰ گرم
- روغن صاف قنادی: ۱۳۰ گرم
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- آرد: ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چای خوری
- پودر هل: ۱/۲ ق چای خوری
- بادام: برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی بادامی قزوین
- برای تهیه این شیرینی بادامی خوشمزه، از پودر بادام مرغوب استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد. میتوانید پودر بادام را در منزل تهیه کنید.
- پودر قند و پودر بادام را در آسیاب ریخته و چند ثانیه آسیاب کنید تا نرم شوند و مخلوط یکدستی بهدست آید. این ترکیب را کنار بگذارید.
- از روغن قنادی یا روغن کاملاً جامد استفاده کنید. در صورتی که روغن نیمه جامد است، آن را بهصورت صاف درآورید.
- روغن صاف را در کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و روشن شود.
- مخلوط پودر قند و بادام را به روغن اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
- آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را مخلوط کرده و الک کنید. سپس آرد را کمکم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود.
- خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
- خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو پلاستیک قرار دهید، سپس با وردنه به قطر ۱ سانت باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید.
- شیرینیها را بر روی سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
نکته: برای افزایش عطر شیرینی، پودر هل را خودتان در منزل تهیه کنید. همچنین، شیرینی نباید بیش از حد تغییر رنگ دهد و میتوانید از کره استفاده کنید ولی ماندگاری آن کمتر خواهد بود.
ارسال دیدگاه