شیرینی / طرز تهیه شیرینی پشمکی خوشمزه و ساده

دوشنبه 24 بهمن 1401 آشپزی

شیرینی پشمکی شیرینی خوشمزه ای هست که برای پذیرای بسیار مناسب هست .طرز تهیه  این شیرینی بسیار ساده هست در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شیرینی پشمکی با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه شیرینی نارگیلی و شیرینی مربایی خوشمزه را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه  شیرینی پشمکی

  • آرد سفید: ۳۰۰ گرم
  • پودر قند: ۵۰۰ گرم
  • روغن جامد: ۲۷۰ گرم
  • روغن مایع :۵۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
شیرینی پشمکی

شیرینی پشمکی

طرز تهیه شیرینی پشمکی

  1. برای تهیه شیرینی پشمکی باید حتما از روغن جامد قنادی استفاده کنید و با روغن مایع نباید جایگزین کنید .
  2.  برای شروع کار ابتدا روغن جامد را با  پودر قند داخل یک کاسه بریزید ، با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا بافت مواد پوک و خامه ای شود.
  3. وانیل را اضافه کرده و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید و هم زن را خاموش کنید .
  4. حال آرد دوبار الک شده را به مواد اضافه کنید ،  با لیسک موادرا ترکیب کنید تا بافت مواد یکدست شود.
  5. وقتی خمیر جمع شد، روغن مایع را کم کم اضافه  کنید و با دست ورز دهید تا بافت خمیر برای قیف زدن نرم و لطیف شود.
  6. حتماروغن مایه را کم کم اضافه کنید تا میزان قوام خمیر را بتوانید کنترل کنید.خمیر آماده شده را در قیف با ماسوره دلخواه  بریزید.
  7.  فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانیتگراد روشن کنید تا خوب گرم شود.
  8. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به صورت دلخواه روی کاغذ روغنی با فاصله منظم قیف بزنید وبه دلخواه با پودر پسته یا هر ماده دیگری تزیین کنیدو سینی را درون فر قرار دهیدتا شیرینی ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند.
  9. پس از اینکه شیرینی پشمکی پخت سینی فر را از فر خارج کنید و به دلیل اینکه بافت شیرینی ها خیلی نرم است، تا سه ساعت به شیرینی ها دست نزنید. سپس شیرینی های خنک شده را در ظرف سرو بچینید.
  10. این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید و  از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

قورمه/ طرز تهیه قورمه مرغ

املت تن ماهی

دستور پخت املت تن ماهی با سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا