شیرینی پای سیب یکی از شیرینیهای محبوب و خوش طعم است که در مجالس و مهمانیها به عنوان دسر سرو میشود. این شیرینی علاوه بر طعم عالی، ظاهری زیبا نیز دارد. در ادامه، طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را با هم مرور میکنیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پای سیب
- آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- شیر: ۱/۲ پیمانه
- بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- پودر قند: ۴ قاشق غذاخوری
- کره: ۷۵ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: ۵۰ گرم
- سیب: ۲ عدد
- دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی پای سیب
- برای تهیه هر شیرینی یا کیکی به این نکته توجه داشته باشید که اندازه مواد دقیق باشد و نکته بعدی این است که مواد اولیه را نیم ساعت قبل از پختن کیک یا شیرینی خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
- فر را ۱۵ دقیقه قبل روی درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد روشن کنید.
- قالب مناسب کیک یا شیرینی را چرب کرده و کاغذ روغنی کف آن پهن کنید و کنار بگذارید.
- آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
- برای تهیه شیرینی پای سیب ابتدا یک کاسه مناسب بردارید، کره نرم شده و شکر را داخل آن بریزید و با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا رنگ آن کرمی شود.
- پس از اینکه رنگ مخلوط شکر و کره کرمی شد، وانیل را اضافه کنید. دقت کنید که وانیل را به اندازه اضافه کنید زیرا اگر مقدار بیشتری وانیل اضافه کنید، طعم تلخی به شیرینی شما میدهد.
- پس از اضافه کردن وانیل، مواد را هم بزنید و تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن تخممرغها، مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
- حالا آرد و بکینگ پودر الک شده و شیر را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. هم زدن باید در یک جهت باشد تا پف مواد نخوابد.
- در این مرحله سیبها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای خرد کنید و پودر دارچین و پودر قند روی آن بپاشید و کنار بگذارید.
- قالبهای مخصوص پای سیب را کمی چرب کرده یا کاغذ روغنی داخل آن بیندازید.
- حالا یک پنجم حجم قالبهای پای سیب را با مایه شیرینی پر کنید و سپس یک تکه سیب آغشته به پودر دارچین و پودر قند را داخل قالب بگذارید و روی آن را با مایه شیرینی پر کنید.
- قالبها را در سینی فر بچینید و در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند. در مدت پخت در فر را باز نکنید.
- بعد از ۴۰ دقیقه پخت، کیک را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید. اگر سیخ تمیز از کیک خارج شد، کیک پخته است.
- پای سیب که پخته از فر خارج کنید تا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و در ظرف سرو بچینید و با پودر قند و پود پسته تزیین کنید.
ارسال دیدگاه