با شیرینی نوروزی، میتوانید به استقبال سال جدید بروید و مهمانان خود را با طعمهای جدید شگفتزده کنید. در این مقاله طرز تهیه چند نوع شیرینی نوروزی را به شما آموزش میدهیم.
کوکی کرن بری و پرتقال
این کوکی خوشمزه و خوش عطر، گزینهای عالی برای عید نوروز است.
مواد لازم:
- کره: 170 گرم
- شکر: 200 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- آرد: 300 گرم
- بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
- بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
- کرنبری: 80 گرم
- پوست پرتقال (رنده شده): یک قاشق سوپ خوری
- شکر: یک دوم پیمانه
- پوست پرتقال اضافی (رنده شده): تقریبا یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
- در کاسه دیگری مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.
- در نهایت هم کرنبری و پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و از خمیر به دست آمده به اندازه های مساوی (10 گرم) برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.
- قبل از این که کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را با هم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.
- کوکی ها را به مدت تقریبی 10 تا 13 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند.
نکته: این کوکیها به شما لذت دو چندانی از عید نوروز میدهند.
ارسال دیدگاه