طرز تهیه شیرینی نوروزی خوشمزه و متفاوت

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 4

با شیرینی نوروزی، می‌توانید به استقبال سال جدید بروید و مهمانان خود را با طعم‌های جدید شگفت‌زده کنید. در این مقاله طرز تهیه چند نوع شیرینی نوروزی را به شما آموزش می‌دهیم.

کوکی کرن بری و پرتقال

این کوکی خوشمزه و خوش عطر، گزینه‌ای عالی برای عید نوروز است.

مواد لازم:

  • کره: 170 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
  • کرنبری: 80 گرم
  • پوست پرتقال (رنده شده): یک قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • پوست پرتقال اضافی (رنده شده): تقریبا یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
  2. در کاسه دیگری مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.
  3. در نهایت هم کرنبری و پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و از خمیر به دست آمده به اندازه های مساوی (10 گرم) برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.
  4. قبل از این که کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را با هم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.
  5. کوکی ها را به مدت تقریبی 10 تا 13 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند.

نکته: این کوکی‌ها به شما لذت دو چندانی از عید نوروز می‌دهند.

دستور پخت پلو لوبیا سفید

آموزش تهیه پلو لوبیا سفید خوشمزه و آسان

koren dag

طرز تهیه کورن داگ خوشمزه و آسان در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا