طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و سریع

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
۰۹۵۴۰۳

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی‌ها و دسرهای محبوب است که به راحتی و سرعت تهیه می‌شود. این شیرینی با طعم لذیذ و خاص خود همیشه در مراسم‌ها و جشن‌ها وجود دارد و در میان دستورهای تهیه شیرینی‌های خانگی بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. در اینجا ما طرز تهیه‌ای متفاوت و حرفه‌ای از شیرینی نارگیلی را برای شما آماده کرده‌ایم تا بتوانید در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی

برای 10 نفر

  • پودر نارگیل : 125 گرم
  • شکر : 1 پیمانه سر پر
  • روغن مایع : 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه یا آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
  • سفیده تخم مرغ 4 عدد یا 125 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری

شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کرده و سپس شکر و روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید تا به مرحله جوش نرسد، اما اگر دستتان را روی مواد قرار دهید، دستتان بسوزد. این مرحله داغ زدن نامیده می‌شود و باید با دقت انجام شود. بعد از 5 تا 6 دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند.

شیرینی نادگیلی

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد، داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید. با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید و در فر گرم شده با حرارت 190 تا 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد زیرا پف شیرینی می‌خوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یکماه در یخچال نگهداری کرد.

نکته:

اگر شیرینی به کاغذ روغنی چسبید، یک دستمال یا حوله را مرطوب کنید و از پشت زیر شیرینی‌ها بکشید تا شیرینی‌ها به راحتی از کاغذ جدا شوند. ریختن سرکه یا آبلیمو فقط برای تثبیت نگه داشتن رنگ سفید شیرینی به کار می‌رود. در این شیرینی حتماً از شکر استفاده شود و پودر قند یا چیز دیگری جایگزین نشود.

مرغ شکم پر با پنیر یونانی

دستور تهیه مرغ شکم پر با پنیر یونانی و اسفناج

تهیه آش گندم یزدی

طرز تهیه آش گندم خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا