طرز تهیه شیرینی نارنجکی

یکشنبه 16 آبان 1400 آشپزی
شیرینی نارنجکی

در اینجا روش پخت شیرینی نارنجکی که طرفداران بسیاری در جهان دارد را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

نان خامه ای نارنجکی نوعی شیرینی تر فرانسوی است که با خمیر کلمی درست می شود و فرانسوی ها به دلیل شکل خاصی که دارد آن را شو (chou) یا کلم می نامند.

فرانسوی ها این شیرینی را با کرم قنادی یا پاتیسیر، کرم شکلاتی یا مانند اینها پر می کنند و گاهی روی آن کارامل عسلی یا رومال شکلاتی می ریزند و آن را اکلر (eclair) می نامند.

مواد لازم:

برای خمیر:

  •     ½ پیمانه کره
  •     ⅔ پیمانه آب
  •     نوک انگشت نمک
  •     ¾ پیمانه آرد
  •     ۳ عدد تخم مرغ

برای خامه کاستارد:

  •     ۱ پیمانه شیر
  •     ¼ پیمانه شکر
  •     ۲ عدد زرده تخم مرغ
  •     ۱٫۵ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۱ پیمانه خامه غلیظ
  •     ۲ قاشق غذاخوری پودر قند
  •     شکلات آب شده برای تزئین

شیرینی نارنجکی

طرز تهیه شیرینی نارنجکی :

1- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- در یک قابلمه متوسط، کره، آب و نمک را روی حرارت ملایم آب کنید و هم بزنید تا قل قل کند.

3- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کرده و آرد را اضافه کنید. با استفاده از قاشق چوبی آن ها را هم بزنید تا یکدست شوند.

4- به هم زدن ادامه دهید (حدود دو دقیقه) تا خمیر به شکل یک گلوله در بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

5-تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده بیفزایید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. توجه داشته باشید که تخم مرغ به راحتی در خمیر حل نمی شود و باید آن را زیاد هم بزنید.

6-خمیر را درون قیف قنادی بریزید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. خمیر را با فاصله های سه سانتی متری از هم درون سینی قرار دهید. با استفاده از انگشتان خیس، سطح خمیر را تخت کنید.

7– آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

8-سپس، بدون اینکه در فر را باز کنید، دمای فر را به ۱۸۰ کاهش داده و ۱۵ دقیقه دیگر آن ها را بپزید.

9-فر را خاموش کنید و نان خامه ای را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر نگه دارید.

10-سپس نان ها را از فر خارج کرده، با استفاده از چاقوی تیز، در انتهای هر کدام از آن ها یک ضربدر بزنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

11-در این فاصله، خامه را درست کنید؛ در یک کاسه مخصوص مایکروفر، زرده های تخم مرغ، شکر، آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید.

12- کاستارد را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر بپزید. لازم است هر یک دقیقه یک بار، آن را هم زده و دوباره به مایکروفر برگردانید.

13- روی کاستارد را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

14-در یک کاسه متوسط، خامه را هم بزنید تا پف کند. خامه و کاستارد را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را درون قیف قنادی بریزید.

15-خامه را از انتهای نان ها درون آن بریزید و شکم نان ها را پر کنید.

16- در آخر، بخش روئی نان های خامه ای را درون شکلات آب شده بزنید و پس از سفت شدن شکلات، آن ها را سرو کنید.

طب سنتی

طب سنتی

پتاژ ذرت و کدو

طرز تهیه پتاژ ذرت و کدو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا