شیرینی لطیفه جزء شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است و به خاطر بافت لطیف و خامه ای آن خیلی لذیذ است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شیرینی لطیفه با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه شیرینی ماکارون و شیرینی روسی برای عید نوروز و شیرینی پای سیب را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه شیرینی لطیفه
- تخم مرغ : 3 عدد
- شکر : 1/2 لیوان فرانسوی (90 گرم)
- آرد:2/3 لیوان فرانسوی ( 90 گرم)
- نشاسته ذرت:3 قاشق غذا خوری(25گرم)
- وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: 1/4 قاشق چای خوری
- پودر قند:به میزان لازم
- خامه قنادی : 300 گرم
طرز تهیه شیرینی لطیفه
- برای تهیه شیرینی لطیفه ابتدا فر را روی 200 درجه سانتی گرادبه مدت 20 تا 30 درجه روشن کنید تا گرم شود . با این کار کیفیت شیرینی خیلی بهتر می شود.
- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید .( تخم مرغ ها باید خنک باشند ) دقت کنید زرده و تخم مرغ کاملا از هم جدا شوند .
- سفیده ها را در ظرف مناسب بریزید و با دور تند هم زن برقی هم بزنید تا سفیده ها کمی پف کنند سپس شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده ها حجیم و پوک شوند وقتی ظرف را برمی گردانید سفیده تخم مرغ نریزد. سپس زرده هارا تک تک به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید .
- در ادامه آرد 2 بار الک شده را به همراه نشاسته و وانیل و بیکینگ پودر به مخلوط زرده و سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید( تا پف شیرینی نخوابد ).
- در این مرحله نباید از هم زن استفاده کنید.
- مایه شیرینی لطیفه آماده شده را درون قیف با سر ماسوره ساده بریزید .
- کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از مایه شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید (برای نظم بیشتر و یک اندازه شدن شیرینی ها می توانید دایره های منظم پشت کاغذ روغنی بکشید و سپس کاغذ روغنی را داخل قالب بیندازید.)
- بعد از ریختن مایه شیرینی لطیفه روی کاغذ روغنی روی آن پودر قند الک کنید و برای 10 دقیقه داخل فر از قبل روشن شده قرار دهید ( دمای فر 200 درجه سانتی گراد است )
- بعد از ده دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شون و از کاغذ روغنی جدا کنید و با ماسوره روی یک طرف شیرینی لطیفه خامه بریزید و نیمه دیگر را روی خامه قرار دهید و شیرینی لطیفه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید .
- بعد از خنک شدن شیرینی روی قسمت خامه ای پودر گل سرخ و خلال یا پودر پسته بپاشید .
- شیرینی لطیفه را کنار چای میل کنید .
نکته :خامه قنادی را می توانید به صورت فرم گرفته از قنادی ها خریداری کنید یا از لوازم قنادی خامه را به صورت فرم نگرفته خرید کنید و پس ار کمی باز شدن آن را به مدت 5 دقیقه با هم زن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
ارسال دیدگاه