شیرینی لطیفه خامه ای یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعمی لطیف و خامه ای شناخته میشود. این شیرینی محبوب با استفاده از دو لایه نان و خامه تهیه میشود و مناسب برای مهمانیها و مناسبتهای ویژه است.
با مقدار موادی که در این دستور قرار داده شده است، میتوانید برای ۶ نفر شیرینی لطیفه خامه ای تهیه کنید.
مواد لازم برای ۶ نفر
- آرد ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- خامه زده شده به میزان لازم
- وانیل ¼ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۴ عدد
- پودر قند برای تزیین
طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای
برای تهیه شیرینی لطیفه خامه ای ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را نیز آماده کنید.
۱- تخم مرغ ها را جداگانه بشکنید و زرده را از سفیده جدا کنید.
۲- سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفت شوند و بعد نصف شکر را به آرامی اضافه کنید.
۳- زرده تخم مرغ را با باقی شکر و وانیل مخلوط کنید تا مایه کرمی شکل بگیرد.
۴- سفیده تخم مرغ را به مایه کرمی اضافه کنید و آرام هم بزنید.
۵- آرد را سه بار الک کنید و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
۶- آرد را به مایه تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قیف روی آن مایه را به شکل دایره بریزید. با پودر قند روی آنها بپاشید و در فر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
نکته: پس از پخت، اجازه دهید شیرینیها کمی خنک شوند و سپس بین آنها خامه زده شده بزنید و با خلال پسته تزئین کنید.
نکته :
- تخم مرغها را چند ساعت قبل از شروع پخت بیرون بگذارید.
- برای زدن سفیدهها، همزن و ظرف باید تمیز و خشک باشد.
ارسال دیدگاه