
طرز تهیه بامیه ترکی
شیرینی بامیه یک شیرینی لذیذ و پر طرفدار مخصوص در ماه رمضان است بامیه بیشتر در کشورهای اسلامی تهیه میشود . بامیه به روشهای مختلف تهیه می شود در ادامه همراه آشپزی مجله دایان با طرز تهیه بامیه ترکی و عربی با ما همراه باشید.
طرز تهیه شهد شربت بامیه:
مواد لازم برای تهیه شربت بامیه :
شکر:۱ لیوان
گلوکز: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب:۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
آب :۱ لیوان
طرز تهیه شهد شربت بامیه
اول شربت بامیه را تهیه می کنیم و کنار می گذاریم .
در یک قابلمه مناسب شکر و آب را مخلوط کرده و روی شعله قرار می دهیم تا به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به جوش آمد هم نمی زنیم، شعله را ملایم می کنیم تا ریز بجوشد و قوام آید . پس از ۱۵ دقیقه گلاب و آب لیمو ترش و گلوکز را به شربت اضافه می کنیم و ۵ دقیقه که شربت جوشید و غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا ولرم شود .
طرز تهیه بامیه ترکی :
مواد لازم بامیه ترکی
آرد سمولینا: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ:۲ عدد
روغن مایع :½ لیوان
وانیل: ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش :۱ قاشق مرباخوری
۲ لیوان شیر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
آرد سفید: ۴ لیوان
طرز تهیه بامیه ترکی:
– مواد خشک مانند آرد سفید و آرد سمولینا و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید هم بزنید و کنار بگذارید
-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
-حال مخلوط آرد و بکینگ پودر را به تخم مرغ اضافه کنید و سپس شیر را به همراه ماست، روغن مایع و آبلیمو به مواد اضافه کنید.
-حال مواد را با همزن دستی هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید. حال خمیر بدست آمده را در کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون یا پارچه تمیز بپوشانیدو در جای نسبتا گرم قرار دهید تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.
-سپس قابلمه تفلونی را روی حرارت قرار دهید و به اندازه کافی روغن در آن بریزید ( بامیه ها در روغن شناور باشد )و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.
-خمیر استراحت کرده را داخل قیف بریزید و به صورت حلقه ای در روغن داغ شده بریزید و اجازه دهید تا بامیه ها پف کنند ودو طرف آن سرخ شوند.
-بعد از سرخ شدن آن ها را داخل توری فلزی قرار دهیدتا روغن اضافه آن خارج شود.یا روی دستمال تمیز قرار دهید .
سپس بامیه ها را داخل شربت بار سرد قرار دهید تا شربت جذب بامیه ها شود .
-سپس بامیه ها را با کفکیرسوراخ دار از شهد خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.
ارسال دیدگاه