شیره سیب/ 2طزر تهیه شیره سیب یا عسل سیب درختی

دوشنبه 31 مرداد 1401 آشپزی
shire sibe

شیره سیب نیز مانند شیره انگور و شیره خرما بسیار پر خاصیت است و با جوشاندن آب سیب یا جوشاندن سیب قاچ شده در آب و صاف گردن آن وسپس جوشاندن  آب بدست آمده  تهیه می شود . شیره سیب بسیار پر کالری است و برای افراد کم خون و لاغر بسیار مفید است.این شیره غلظتی شبیه شیره انگور دارد.و به صورت حل شده در آب به صورت شربت  بعد از هر وعده غذایی مصرف می شود.شیره سیب برای افراد چاق و دارای چربی خون و افراد دیابتی و افراد دارای فشارخون مناسب نیست.در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شیره سیب با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه شیره خرمالو و طرز تهیه رب نارنج و را ببینید

خواص شیره سیب

  1. شیره سیب پرکالری و چاق کننده است.
  2. مصرف شیره سیب باعث درمان کم خونی فقر آهن می شودو خون را تصفیه می کند.
  3. شیره سیب خانگی باعث  تقویت اعصاب و آرامش فرد و کنترل استرس و دلشوره می شود.
  4. شیره سیب سرشار از ریبوفلاوین ، ویتامین ث و ویتامین آ ، آهن ، منیزیم ، کلسیم و پتاسیم است.
  5. مصرف شیره سیب باعث تقویت دستگاه گوارش و پاکسازی معده می شود.
  6. شیره سیب  حافظه را تقویت می کند و از  آلزایمرپیشگیری می کند.
  7. تقویت کبد با مصرف شیره سیب.
  8. کاهش علایم آسم و تنگی نفس با مصرف شیره سیب.

 

شیره سیب

شیره سیب

 

طرز تهیه شیره سیب

  1. برای تهیه شیره سیب فصل پاییز مناسب است هرچه سیب رسیده تر و شیرین تر باشد برای تهیه شیره مناسب تر است . برای تهیه آن از سیب قرمز و سفید می توان استفاده کرد.
  2. در این روش ابتدا سیب ها را خوب بشویید و و با پوست چهار قاچ کنید سپس دم و هسته آن را  جدا کنید و سیب قاچ شده را در قابلمه مناسب بریزید و تا نیمه  قابلمه به سیب ها آب اضافه کنیدو قابلمه را روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس به مدت 40 تا 50 دقیقه زمان دهید تا روی شعله ملایم سیب ها بپزند و کاملا نرم شوند  .در حین پختن سیب ها را زیرو رو کنید .
  3. قابلمه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا خنک شود سپس سیب ها را در یک کیسه نخی بریزید و فشار دهید و آب سیب را کامل بگیرید .
  4. حال این آب سیب صاف شده را در قابلمه بریزید و دوباره بجوشانید تا زمانی که رنگ آن قهوهای شود و کاملا غلیظ شود .
  5. پس از سرد شدن  شیره سیب را دون شیشه  استریل شده بریزید .شیره سیب قند بالا و رطوبت پایینی دارد پس  سریع خراب نمی شود و نیازی نیست در یخچال نگهداری کنید .

طرز تهیه شیره سیب با آب سیب

  1. برای تهیه شیره سیب به این روش سیب های شسته شده را قارچ کنید و با آبمیوه گیری آبشان  را بگیرید
  2. حال آب سیب و کف رویش را درون قابلمه مناسب بریزیدو روی شعله قرار دهید مراقب باشیدآب سیب سر نرود و از کنار اجاق تکان نخورید .
  3. وقتی آب سیب جوشید حرارت را ملایم کنید تا خوب بجوشد و  رنگ آب سیب قهوه ای  و شیره سیب کاملاغلیظ شود.
  4. سپس شعله را خاموش کنید شیره سیب بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود . اجازه دهید شیره خنک شود در شیشه تمیز بریزید و در محیط آشپزخانه قرار دهید . البته نگهداری شیره در یخچال میتواند ماندگاری ان را بالاتر ببرد.
zyton parvarde

زیتون پرورده/ طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی

bamye polo

بامیه پلو/ طرز تهیه بامیه پلو بامرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا