طرز تهیه شربت نعنا: خوشمزه و معطر

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 آشپزی
download 9 4

شربت نعنا جزء شربت های خوشمزه و پر خاصیت است که خواص آن را در زیر کامل توضیح می دهیم. با طرز تهیه این شربت خوشمزه با ما همراه باشید.

شربت نعنا

خواص شربت نعنا:

  • شربت نعنا مخاط داخل ریه‌ها را کاهش می‌دهد به علت داشتن منتول.

  • شربت نعنا به رفع حالت تهوع و استفراغ کمک می کند.

  • شربت نعنا خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد.

  • شربت نعنا نقشی موثر در افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی دارد.

  • شربت نعنا به سوزاندن چربی‌های بدن و لاغری افراد کمک می‌کند.

  • شربت نعنا در بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه تاثیر به سزای دارد.

  • شربت نعنا هورمون‌های بدن را متعادل می‌کند و تستوسترون اضافی در بدن زنان را کاهش می‌دهد.

  • شربت نعنا نشاط آور است.

  • شربت نعنا در رفع سوزش معده، نفخ شکم، دل‌درد، دل‌پیچه و هضم بهتر غذا نقش موثری دارد.

  • شربت نعنا با نبات به رفع اسهال و درمان سندروم روده تحریک‌پذیر همراه با اسهال کمک می‌کند.

  • شربت نعنا به علت وجود ویتامین‌های A، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

موارد منع مصرف شربت نعنا:

زنان باردار و مبتلایان به رفلاکس معده باید از مصرف این شربت خودداری کنند.

مواد لازم برای تهیه شربت نعنا:

  1. نعنا تاره: نیم کیلو
  2. شکر: 1 کیلو
  3. عرق نعنا: به میزان دلخواه
  4. آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
  5. رنگ خوراکی سبز: در صورت تمایل
  6. آب: 5 لیوان

طرز تهیه شربت نعنا:

  • برای تهیه شربت نعنا از نعنای خوشبو و مرغوب استفاده کنید.
  • در ابتدا نعنا را با ساقه پاک کرده و خوب بشویید و در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. با چاقو آن را خرد کنید تنها به اندازه ای که سه تکه شود.
  • سپس شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • بعد برگ نعنا خرد شده را اضافه کرده و حرارت را خیلی کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بجوشد و نعنا رنگ و عطرش را پس دهد.
  • وقتی شربت قوام آمد 3 قاشق آبلیمو و عرق نعنا را اضافه کنید و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
  • اگر دوست دارید شربتتان خوش رنگ تر شود می توانید همراه با آبلیمو مقداری رنگ سبز خوراکی نیز به شربت اضافه کنید.
  • بر روی قابلمه دمکنی گذاشته و سر آن را روی آن قرار بدهید و اجازه دهید 24 ساعت شربت بماند تا شربت نعنا جا بیفتد.
  • بعد از 24 ساعت شربت را از صافی رد کنید و در شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهدارید.
  • در زمان دلخواه مقداری از آن را با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید.
sormh ;kabab

طرز تهیه سورمه کباب خوشمزه و خانگی

torshy zyton

طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا