شربت نعنا/ طرز تهیه شربت نعنا خوشمزه پر خاصیت

یکشنبه 29 فروردین 1400 آشپزی

فهرست مطالب:

1-خواص شربت نعنا:

2-مواد لازم برای تهیه شربت نعنا :

3-طرز تهیه شربت نعنا :

شربت نعنا:

شربت نعنا جزء شربت های خوشمزه و پر خاصیت است که  خواص آن را در زیر کامل توضیح می دهیم با طرز تهیه این شربت خوشمزه با ما همراه باشید .  در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شربت سکنجبین و شربت بیدمشک  و  شربت رعفران  را ببینید .

شربت نعنا

شربت نعنا

 

خواص شربت نعنا:

  •  شربت نعنا مخاط داخل ریه‌ها را کاهش می‌دهد به علت داشتن منتول .

  • شربت نعنا به رفع حالت تهوع و استفراغ کمک می کند .

  • شربت نعناخاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد .

  • شربت نعنا نقشی موثر در افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی دارد.

  • شربت نعنا به سوزاندن چربی‌های بدن و لاغری افراد کمک می‌کند.

  •  شربت  نعنا در بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه تاثیر به سزای دارد.

  • شربت نعنا هورمون‌های بدن را متعادل می‌کند و تستوسترون اضافی در بدن زنان را کاهش می‌دهد.

  • شربت  نعنا نشاط آور است .

  •  شربت نعنا در رفع سوزش معده، نفخ شکم، دل‌درد، دل‌پیچه و هضم بهتر غذا  نقش موثری دارد.

  • شربت نعنا با نبات به رفع اسهال و درمان سندروم روده تحریک‌پذیر همراه با اسهال کمک می‌کند.

  •  شربت نعناع به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را  تقویت می کند.

موارد منع مصرف شربت نعنا

 زنان باردار و مبتلایان به رفلاکس معده باید از مصرف این شربت خودداری کنند.

شربت نعنا

شربت نعنا

مواد لازم برای تهیه شربت نعنا :

  1. نعنا تاره: نیم کیلو
  2. شکر:1 کیلو
  3. عرق نعنا: به میزان دلخواه
  4. آبلیمو:3 قاشق غذاخوری
  5. رنگ خوراکی سبز :در صورت تمایل
  6. آب : 5 لیوان

طرز تهیه شربت نعنا :

  • برای تهیه شربت نعنا از  نعنای خوشبو  و  مرغوب استفاده کنید .
  • در ابتدا نعنا را با ساقه پاک کرده و و خوب بشویید و در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. با چاقو آن را خرد کنید فقط به اندازه ای که سه تکه شود.
  • بعد شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • سپس برگ نعنا  خرد شده را اضافه کرده و حرارت را  خیلی کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بجوشد و نعنا رنگ و عطرش را پس دهد.
  • وقتی شربت  قوام آمد  3 قاشق آبلیمو  و عرق نعنا را اضافه کنید و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
  • اگر دوست دارید  شربتتان خوش رنگ تر شود می توانید همراه با آبلیمو مقداری رنگ سبز خوراکی نیز به شربت اضافه کنید.
  • بر روی  قابلمه دمکنی گذاشته و سر آن را روی آن قرار بدهید و اجازه دهید 24 ساعت شربت  بماند تا شربت نعنا جا بیفتد.
  • بعد از 24 ساعت شربت را از صافی رد کنید و در شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهدارید .
  • در زمان دلخواه مقداری از آن را با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید.
sormh ;kabab

سورمه کباب / طرز تهیه سورمه کباب خوشمزه

آبگوشت بلدرچین

  آبگوشت بلدرچین/طرز تهیه  آبگوشت بلدرچین خوشمزه ومقوی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi