طرز تهیه شارلوت شاه توت خوشمزه و ساده

پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 75

شارلوت شاه توت یک دسر خوشمزه و دلچسب است که می‌توانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید. این دسر شگفت‌انگیز با لایه‌های نازک رولت و کرم تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک کیک سرد مشهورتان باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر فوق‌العاده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم شارلوت شاه توت:

  • تخم مرغ: 6 عدد
  • آرد: 180 گرم
  • بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
  • شکر: 150 گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • آب جوش: 2 ق س
  • پودر کاکائو: 2 ق س

مواد لازم کرم:

  • شکر: یک دوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک ق س
  • شیر: یک پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • پودر ژلاتین آموتیا: 4 ق چ
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • پودر بادام: 50 گرم
  • خامه (فرم گرفته): 150 گرم
  • پوره شاه توت: یک دوم پیمانه

طرز تهیه شارلوت شاه توت:

برای تهیه رولت، زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده را با شکر هم بزنید. سپس آب جوش و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا حجم بگیرد. سفیده را بزنید تا فرم بگیرد. هر دو را مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به آرامی ترکیب کنید.

مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و یکی را با پودر کاکائو مخلوط کنید. مواد را داخل قیف ریخته و در سینی فر بریزید. به مدت 8 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

پس از پخت، رولت را خنک کنید و به تکه‌های مناسب برش بزنید و در قالب قرار دهید. کرم آماده را بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس با شاه توت تزیین کنید.

نکته: می‌توانید از آلبالو یا توت فرنگی به جای شاه توت استفاده کنید.

Capture 76

طرز تهیه بادمجان زغالی با سس چرمولا: یک غذای خوشمزه

Capture 73

دسر بار موز شکلاتی خوشمزه و مقوی برای تابستان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا