طرز تهیه سیب زمینی تنوری

پنج‌شنبه 13 آبان 1400 آشپزی
خوراکی های افسردگی زا

سیب زمینی تنوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

برای این که سیب زمینی ها به خوبی پخته و ترد شوند و ظاهر زیبایی داشته باشند، روی سیب زمینی ها را برش های عرضی می زنیم.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

مواد لازم:

  •     سیب زمینی  ۳۶ عدد کوچک
  •     کره  ۴۵ گرم
  •     روغن زیتون  ۵ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری :

1-فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- روی سیب زمینی ها را به شکل فاصله های ۳ میلی متری و تا عمق دو سوم، برش های عرضی بزنید.

3- سینی فر را روی شعله ی گاز بگذارید. کره و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و داغ کنید. حرارت را خاموش کنید.

4- سیب زمینی های برش خرده را از همه طرفشان در روغن داغ در ماهیتابه بغلتانید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.

5-سینی را در فر بگذارید و سیب زمینی ها را برای حدود ۴۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.

6- اگر از سیب زمینی های سایز متوسط استفاده می کنید فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و آن ها را برای حدود ۷۰ دقیقه بپزد.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

نکاتی در رابطه با تهیه ی سیب زمینی تنوری:

1– سیب زمینی ها را پوست نمی گیریم، پس آن ها را تمیز بشویید.

2– می توانید بجای سیب زمینی های کوچک از ۱۸ عدد سیب زمینی سایز متوسط هم استفاده کنید.

رول مرغ و سبزیجات

طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات

غذای رژیمی با کدو

طرز تهیه غذای رژیمی با کدو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا