طرز تهیه سوپ گل کلم خامه‌ای

دوشنبه 15 شهریور 1400 آشپزی

سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است و در روزهای سرد سال بسیار می چسبد. طرز تهیه سوپ گل کلم خامه‌ای در زمان کوتاهی آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا یا شامی سبک، مقوی و دلچسب در فصل زمستان است.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
  •     برگ بو 1 عدد
  •     زیره 1 قاشق چایخوری
  •     نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  •     زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  •     تخم گشنیز پودر شده 1/2 قاشق چایخوری
  •     پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
  •     سیر ریز خرد شده 3 حبه
  •     آب مرغ یا سبزیجات 4 لیوان
  •     گل کلم خرد شده 1 بوته بزرگ
  •     خامه پرچرب 1 فنجان
  •     سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  •     شوید تازه برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه:

در قابلمه بزرگی مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، هل و تخم گشنیز را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حدود 10 دقیقه پیاز و ادویه ها را تفت دهید تا پیاز نرم شود و عطر ادویه ها بلند شود. سپس سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

گل کلم های خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 15 دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و با احتیاط مواد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایه سوپ را مجددا داخل قابلمه بریزید و خامه و سرکه سیب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مراقب باشید که حرارت آنقدر کم باشد که سوپ به جوش نیاید.

بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را داخل سوپخوری بریزید و روی آن را با شوید خرد شده تزیین کنید. سپس این سوپ گل کلم خوشمزه و خامه ای را بصورت گرم نوش جان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا