این سوپ گازپاچو با فلفل دلمهای یک گزینه عالی برای فصل بهار و تابستان است. این سوپ با رنگهای درخشان و طعم تازه خود، دمای پایینش را فریاد میزند. با ترکیب چندین نوع از سبزیجات تازه، حاوی فیبر و ویتامینهای متنوعی میباشد و روغن زیتون به آن چربیهای سالم اضافه میکند.
با ریختن مواد سوپ در مخلوط کن، میتوانید یک سوپ خامهای و خوشمزه بدست آورید. این سوپ را میتوانید پس از تهیه کنار بگذارید و در زمان دلخواه مصرف کنید؛ فقط کافی است قبل از هر بار استفاده خوب آن را هم بزنید یا در مخلوط کن بگذارید.
مواد لازم:
- ۴ عدد فلفل دلمهای متوسط
- دو عدد گوجه فرنگی بزرگ
- یک و یک نیم فنجان خیار پوست کنده و برش خورده (ترجیحا بدون دانه)
- ۲ حبه سیر
- ۲ قاشق غذا خوری سرکه سفید
- سه چهارم قاشق چای خوری نمک
- ۵ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک و یک نیم قاشق غذا خوری آب لیمو
- ۲ قاشق غذا خوری پیاز خرد شده (فقط پیاز سفید)
روش پخت:
- مقداری از فلفل دلمهایها و گوجهها را به صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.
- باقی فلفل دلمهای و گوجهها را خرد کرده و به مخلوط کن اضافه کنید. خیار، سیر، سرکه، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا نرم شوند.
- یک چهارم فنجان باقی مانده فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را با پیاز و آب لیمو ترکیب کنید.
- سوپ را در کاسهها بریزید و روی هر کاسه، مخلوط گوجه و فلفل را قرار دهید. روغن زیتون باقی مانده را نیز به صورت مساوی بریزید.
اطلاعات تغذیهای:
- کالری: ۱۶۱
- چربی در یک وعده: ۱۱.۹ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۳ گرم
- فیبر در یک وعده: ۲ گرم
ارسال دیدگاه