طرز تهیه سوپ گازپاچو با فلفل دلمه‌ای خوشمزه و تازه

شنبه 3 خرداد 1404 آشپزی
سوپ گازپاچو

این سوپ گازپاچو با فلفل دلمه‌ای یک گزینه عالی برای فصل بهار و تابستان است. این سوپ با رنگ‌های درخشان و طعم تازه خود، دمای پایینش را فریاد می‌زند. با ترکیب چندین نوع از سبزیجات تازه، حاوی فیبر و ویتامین‌های متنوعی می‌باشد و روغن زیتون به آن چربی‌های سالم اضافه می‌کند.

با ریختن مواد سوپ در مخلوط کن، می‌توانید یک سوپ خامه‌ای و خوشمزه بدست آورید. این سوپ را می‌توانید پس از تهیه کنار بگذارید و در زمان دلخواه مصرف کنید؛ فقط کافی است قبل از هر بار استفاده خوب آن را هم بزنید یا در مخلوط کن بگذارید.

مواد لازم:

روش پخت:

  1. مقداری از فلفل دلمه‌ای‌ها و گوجه‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.
  2. باقی فلفل دلمه‌ای و گوجه‌ها را خرد کرده و به مخلوط کن اضافه کنید. خیار، سیر، سرکه، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا نرم شوند.
  3. یک چهارم فنجان باقی مانده فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را با پیاز و آب لیمو ترکیب کنید.
  4. سوپ را در کاسه‌ها بریزید و روی هر کاسه، مخلوط گوجه و فلفل را قرار دهید. روغن زیتون باقی مانده را نیز به صورت مساوی بریزید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

  • کالری: ۱۶۱
  • چربی در یک وعده: ۱۱.۹ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۳ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۲ گرم
استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز آشپزی

طرز تهیه پیتزا استیک خوشمزه و ساده

یک اسنک خوشمزه آشپزی

نخودک؛ اسنکی خوشمزه و مقوی برای هر زمان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا