سوپ کلم یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که میتواند نظر شما را در مورد کلم تغییر دهد. با پیروی از این دستورالعمل ساده، میتوانید سوپی تهیه کنید که طعمی عمیق و دلپذیر دارد.
مواد لازم:
- استاک مرغ یک لیتر
- مرغ پخته و ساتوری شده یک دوم پ
- کلم بروکلی ۱۵۰ تا دویست گرم
- جو پرک یک پیمانه پر
- سیر یک حبه
- جعفری ریز شده یک سوم پیمانه
- قارچ خرد شده یک دوم پیمانه
- شیر دو پیمانه
- خامه یک ق غ
- نمک و فلفل سیاه و آب لیمو تازه به میزان لازم
طرز تهیه:
- استاک مرغ را آماده میکنیم که شامل استخوان مرغ و مقداری از گوشت مرغ، یک حبه سیر و یک عدد پیاز و یک عدد هویج و نمک و فلفل و زردچوبه است. این مواد را روی حرارت میگذارید تا کاملاً پخته شوند و سپس صاف میکنید.
- عصاره باقیمانده استاک مرغ را میتوانید بستهبندی کرده و در فریزر نگهداری کنید تا در زمان تهیه سوپ، آماده باشد.
- استاک را داخل قابلمه میریزیم. جو را میشوریم و به ترتیب بروکلی و قارچ را اضافه میکنیم. سپس مرغ ساطوری شده را اضافه کرده و اجازه میدهیم جو کاملاً پخته و غلیظ شود. در آخر شیر و جعفری ریز شده را اضافه میکنیم.
- شیر را کمکم اضافه کنید تا غلظت سوپ به دلخواه برسد. حالا میتوانید غلظت را کمتر یا بیشتر کنید.
- در انتها مزه را تست کرده و نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. سپس با خامهای که با مقداری سوپ مخلوط کردهایم، سوپ را سرو میکنیم و با آب لیمو تازه نوش جان میکنیم.
*اگر از جو پوست کنده استفاده میکنید، حتماً جو را جداگانه بپزید.
ارسال دیدگاه