این سوپ پیاز فرانسوی یکی از بهترین گزینهها برای شبهای سرد است. درست کردن این سوپ بعد از یک روز کاری پر ماجرا بسیار ساده است. طعم این سوپ آنقدر خوب است که شما را به یاد غذاهای رستوران میاندازد.
مواد لازم:
- آب 5 لیوان
- پیاز ۲ عدد
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده ۲ عدد
- سس ورچستر شایر ۱ عدد
- پنیر سوئیسی ۱ لیوان
- نان تست ۴ برش
طرز تهیه:
- پیاز و کره را درون ماهیتابه قرار داده و با حرارت متوسط پیازها را سرخ میکنیم تا ترد شوند. سیر را اضافه میکنیم و به مدت 1 تا 2 دقیقه حرارت میدهیم (مراقب باشید سیرها نسوزند).
- آب (ترجیحاً آب گوشت) و سس ورچستر شایر را اضافه کنید.
- بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد. کاسههایی که برای پذیرایی لازم دارید را آماده کنید. به اندازه یک دهم پیمانه، پنیر در ته هر کاسه بریزید، کاسهها را با سوپ پر کنید و کنار بگذارید.
- نان تست را بر روی آنها بگذارید و سپس یک دهم پیمانه پنیر سوئیسی بر روی آن بریزید. گریل فر را روشن کرده و آنها را تا پنیر آب شود در فر قرار دهید. سوپ را سریعاً سرو کنید. مراقب باشید، کاسهها داغ هستند.
با رعایت این نکات، میتوانید طعم این سوپ پیاز فرانسوی را به سطح بالاتری برسانید.
ارسال دیدگاه