سوپ پیاز انگلیسی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که از مجموعه دستورغذایی های معروف جیمی الیور به شمار میرود. این سوپ با طعم دلپذیر و لایهی ترد روی آن، تجربهای منحصر به فرد را برای شما به ارمغان میآورد. در اینجا طرز تهیه سوپ پیاز انگلیسی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- کره قدری
- روغن زیتون به میزان لازم
- مریم گلی ۱ مشت
- سیر ۶ حبه
- پیاز قرمز ۵ عدد
- پیاز سفید ۳ عدد بزرگ
- موسیر ۳ عدد
- تره فرنگی ۳۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آب گوشت ۴ لیتر
- نان تست ۸ برش
- پنیر چدار ۲۰۰ گرم
- سس ورچستر شایر به میزان لازم
طرز تهیه:
کره را به همراه مقداری روغن زیتون، مریم گلی و سیر در قابلمهای نچسب روی حرارت ملایم بریزید، آن را هم بزنید و سپس پیازها، موسیر و تره فرنگی را اضافه کنید. به آنها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. درب قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید و اجازه دهید برای ۵۰ دقیقه بپزند. در ۲۰ دقیقهی پایانی درب ظرف را بردارید. پیازها نرم و طلایی میشوند. آنها را هر از گاهی هم بزنید. پس از نرم شدن پیاز و تره فرنگی، آب گوشت (یا آب مرغ) را اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قل بزند.
فر را با حداکثر حرارت گرم کنید. برشهای نان را از هر دو سمت تست کنید. سوپ را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. سوپ را در کاسههای تک نفره (که مناسب گذاشتن در فر باشند) بریزید و در سینی فر بچینید. نانهای تست را تکهتکه کرده و روی سوپها را با آنها بپوشانید. کمی پنیر چدار روی هر یک رنده کرده و مقداری سس ورچستر شایر به آنها بزنید. به برگهای مریم گلی که کنار گذاشتهاید، کمی روغن زیتون بزنید و آنها را روی سوپها بگذارید.
سینی را در فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی رنگ شوند. مراقب باشید تا پنیرها نسوزند. هنگامیکه پنیرها حباب زدند، با احتیاط آنها را از فر خارج کرده و سرو کنید.
تعدادی برگ مریم گلی برای روی سوپها کنار بگذارید. میتوانید از رزماری و یا آویشن هم استفاده کنید. سیر و پیازها را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید. تره فرنگیها را پاک کرده و بشویید و سپس خرد کنید. میتوانید از آب مرغ هم استفاده کنید.
ارسال دیدگاه