طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقوی

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 139

سوپ هویج و زنجبیل از جمله غذاهای خوشمزه و مقوی است که با طعمی فوق العاده و رنگی زیبا بر سر سفره می‌آید. این سوپ با استفاده از سبزیجات تازه و ادویه‌های معطر، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد. همچنین، زنجبیل در این سوپ خواص آرامش‌بخش و درمانی خاص خود را به ارمغان می‌آورد. امیدوارم این غذا را تهیه کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج:

  • 900 گرم هویج (حدود 10 عدد هویج بزرگ) که انتهای آن‌ها گرفته شده و به برش‌های 25 سانتی تقسیم شده‌اند.
  • 6 عدد پیازچه، قسمت‌های سفید و سبز کم رنگ، خرد شده.
  • 3 حبه سیر، خرد شده.
  • 2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، خرد شده.
  • یک قاشق چای‌خوری پودر کاری.
  • دو و یک‌دوم فنجان آب مرغ کم نمک.
  • یک‌دوم فنجان خامه.
  • نمک به میزان لازم.
  • ماست ساده (اختیاری).
  • گشنیز تازه و خرد شده (اختیاری).
  • 226 گرم میگو پوست کنده، پخته شده و خرد شده.
سوپ هویج

طرز تهیه:

1- هویج، پیازچه، سیر، زنجبیل، پودر کاری، آب مرغ و دو فنجان آب را داخل زودپز ترکیب کنید. درپوش زودپز را بگذارید و 7 تا 8 ساعت، روی حرارت کم بپزید تا هویج‌ها نرم شوند. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آرام سرد شود.

2- سوپ را در داخل مخلوط‌کن پوره کنید و سپس دوباره به زودپز برگردانید. خامه را به سوپ اضافه کنید، نمک بزنید و درپوش زودپز را بگذارید تا دوباره گرم شود، حدود 15 دقیقه.

3- سوپ داغ را با ملاقه درون کاسه‌ها بریزید و روی آن ماست و گشنیز بریزید. میگوها را روی سوپ‌ها قرار دهید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

مواد گفته شده برای 6 وعده است که هر وعده شامل یک کاسه سوپ می‌باشد. اطلاعات تغذیه‌ای مربوط به یک وعده:

  • کالری: 185
  • چربی: 8 گرم
  • چربی اشباع: 5 گرم
  • پروتئین: 12 گرم
  • کربوهیدرات: 18 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • کلسترول: 101 میلی‌گرم
  • سدیم: 625 میلی‌گرم
Capture 145

طرز تهیه همبرگر شکم پر خوشمزه و دلچسب

معجون ترک سیگار

نوشیدنی جادویی برای ترک سیگار با معجون ترک سیگار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا