
سوپ مرغ برای سرماخوردگی
سوپ غذایی مفید برای دورانی است که درگیر ویروس سرما خوردگی شده اید. در طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی، با اضافه کردن سبزیجات میتوان به طعم بسیار عالی از سوپ دست یافت و به غذای بیمار تنوع بخشید.
۱. سوپ مرغ برای سرماخوردگی با لیمو و کرفس
- کره
- پیاز کوچک ریز حلقه شده8 عدد
- هویج باریک ورقه شده 2 عدد
- سینه مرغ بدون استخوان ریز خرد شده225 گرم
- لیمو3 عدد
- اسپاگتی خشک خرد شده به تکه های کوچک150 گرم
- نمک و فلفل
- خامه1/4 پیمانه (150 میلی لیتر)
دستور تهیه:
- کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم ذوب کنید. پیاز، هویج، کرفس و مرغ را به آن اضافه کرده، روی حرارت کم به مدت ۸ دقیقه تفت دهید و گاهی آن را هم بزنید.
- پوست لیموها را نازک ببرید و آنها را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید و نیم پز کنید. خود لیموها را نیز آب بگیرید.
- پوست و آب لیمو را همراه با عصاره مرغ به محتویات قابلمه اضافه کنید.
- اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به جوش آیند و حدود ۴۰ دقیقه بجوشند. در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
- ورمیشل را به قابلمه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
- با فلفل سفید و نمک، چاشنی سوپ را اندازه کنید و خامه را بیافزایید.
- قبل از اینکه سوپ به جوش آید حرارت را خاموش کنید، در غیر اینصورت خامه میبرد و دلمه میشود.
- سوپ را در ظرف سرو بکشید و روی ان را با جعفری و برشهای لیمو تزیین کنید.
۲. سوپ مرغ برای سرماخوردگی با ماکارونی
سوپ مرغ و ماکارونی نوعی سوپ مرغ خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی است که میتوانید در آن از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. بچهها این سوپ را به خاطر وجود پاستاهای شکل دار ریز در آن خیلی دوست دارند. شما میتوانید از شکلهای مختلف پاستا برای این سوپ استفاده کنید. فرمهای صدفی، لولهای کوتاه یا حتی اسپاگتی در قطعات کوتاه را امتحان کنید. به منظور تهیه یک سوپ جذاب برای کودکان، میتوانید از پاستایی با اشکال حیوانات یا حروف الفبا استفاده کنید.
- سینه مرغ بدون استخوان
- روغن
- پیاز خرد شده
- عصاره مرغ
- نخود فرنگی
- جعفری ساطوری شده
- پاستای شکل دار ریز
- نمک و فلفل
- آبلیموی تازه
دستور تهیه:
- با یک چاقوی تیز، مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.
- روغن را در یک قابلمه کمی گرم کنید، سپس مرغ، پیاز، هویج و نخود فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
- عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و صبر کنید تا محتویات قابلمه به جوش آیند.
- درب قابلمه را بسته و اجازه دهید مرغ و سبزیجات به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته و کاملا نرم شوند.
- جعفری خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پاستا نرم شود.
- چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه کنید و در انتها آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید.
۳. سوپ مرغ برای سرماخوردگی با ذرت
سوپ مرغ و ذرت شیرین یک نوع سوپ مناسب برای سرماخوردگی است که سریع آماده میشود. این سوپ سرشار از چاشنیهای خوشمزه و انواع متفاوتی از مواد مختلف است.
- روغن
- کره
- پیاز ریز خرد شده
- ران مرغ
- آرد معمولی
- عصاره مرغ
- رب گوجه فرنگی
- کنسرو ذرت شیرین
- پودر تخم گشنیز
- اورگانوی خشک
- جعفری خرد شده تازه برای تزیین
دستور تهیه:
- روغن و کره را در قابلمه روی حرارت ملایم گرم کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند.
- مرغ را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کنید.
- آرد را اضافه کنید و به مدت ۲-۱ دقیقه تفت دهید، سپس عصاره مرغ را افزوده و اجازه دهید به جوش آید و حدود ۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
- فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ذرت شیرین، اورگانو، گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
- درب قابلمه را بسته و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا زمانیکه مرغ کاملا پخته و نرم شود.
- مرغ را از قابلمه درآورید، گوشت آن را از استخوان جدا کرده و ریز خرد کنید. سپس گوشت خرد شده مرغ را به سوپ برگردانید.
- چاشنی سوپ را اندازه کنید و به مدت ۳-۲ دقیقه دیگر بجوشانید تا کاملا جابیفتد.
- سوپ را در ظرف سرو بکشید روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید و به صورت داغ سرو کنید.
سوپ مرغ برای سرماخوردگی خیلی سریع و راحت آماده میشود و استفاده از مرغ، عصاره مرغ و انواع سبزیجات باعث شده غذایی کامل برای درمان بیماری محسوب شود. افزودن ادویه به سوپ مرغ باعث تند شدن آن میشود به گونهای که با مصرف سوپ، مخاط بینی رقیق شده و بیمار را از شر مخاط مجاری تنفسی و گرفتگی بینی رها میسازد؛ بنابراین توصیه میشود بسته به ذائقه خود از ادویههای گرمی مانند زنجبیل، زیره، آویشن و فلفل در این سوپ استفاده شود.
ارسال دیدگاه